Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

"Της φύσης το μυστικό..." στο πλαίσιο των Πατρινών δημιουργών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας

"Της φύσης το μυστικό..." στο ...

Από Δευτέρα 14 έως και Παρασκευή 18 Μαίου –Πρωινές παραστάσεις για τα σχολεία της πόλης

Η παράσταση "Της φύσης το μυστικό..." παρουσιάζεται στο πλαίσιο των Πατρινών δημιουργών του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας από τη Δευτέρα 14 έως και Παρασκευή 18 Μαίου στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων". Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό παιδικό μιούζικαλ, ένα θέαμα πολυμέσων, γεμάτο μουσική, χορό, τραγούδι, προβολές, χρώματα.

Ένας ύμνος στη φύση, μια οικολογική περιπέτεια, που δημιουργήθηκε για να διασκεδάσει, αλλά και συνάμα να εκπαιδεύσει τους μικρούς θεατές, στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες που θα σέβονται και θα προστατεύουν το περιβάλλον. Μία μαγική παράσταση που ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ παρουσιάζει ηθοποιούς και ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ επί σκηνής σε παράλληλη δράση και διάλογο μεταξύ τους.

Κινούμενα σχέδια που δημιουργήθηκαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για αυτό το θέμα πολυμέσων που συνδυάζει την παραδοσιακή μυθοπλασία, το αίνιγμα, τα μάγια, τη λύση, με τις σύγχρονες τεχνικές. Ένα έργο που εκτός από την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος , προωθεί αξίες όπως η φιλία, η ομαδικότητα, η αγάπη, η δύναμη της συγχώρεσης, η πίστη στη δεύτερη ευκαιρία, η απονομή δικαιοσύνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση αυτή με τα έντονα κατά διαστήματα διαδραστικά παιχνίδια, κατά την διάρκεια του έργου, δίνει την δυνατότητα στους μικρούς θεατές να συμμετέχουν ενεργά και μέσω της θεατρικής αγωγής να αναπτύξουν δεξιότητες και να κοινωνικοποιηθούν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture