Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 18 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα, 18 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Το μεσημέρι η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και οι ρυθμοί γίνονται πιο αργοί και ήπιοι, κάτι που σάς φέρνει στα «νερά» σας. Αναμένεται μια ευχάριστη Παρασκευή λοιπόν, όπου θα ασχοληθείτε με το σπίτι, και τον εαυτό σας, θα απολαύσετε τη μουσική, το καλό φαγητό, την ηρεμία, ενώ τα θέλω σας τακτοποιούνται εύκολα.

Δίδυμοι

Μέχρι το μεσημέρι η Σελήνη τονίζει τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, κι έτσι το focus σας βρίσκεται εκεί. Δεν σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις σήμερα, γι’ αυτό δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ανάγκη για ξεκούραση και λίγη ευχάριστη απομόνωση, ώστε να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Απ’ το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στο αργό ζώδιο του Ταύρου οι ρυθμοί γίνονται πιο ήπιοι και ξεκούραστοι, κάτι που ανακουφίζει τη ψυχολογία σας. Θα τονίσει τον οίκο της φιλίες, κι έτσι όλο το weekend θα δώσει την ευκαιρία για ευχάριστες συναντήσεις με τις παρέες σας αλλά και για δικτύωση ή ενασχόληση με το ίντερνετ.

Λέων

Μια θετική και ήπια μέρα, ενώ η αλλαγή ζωδίου της Σελήνης το μεσημέρι, θα τονίσει τον επαγγελματικό σας οίκο, δίνοντας την ευκαιρία για συναντήσεις με ανωτέρους. Μια πιο «δημόσια» μέρα, όπου θα σάς απασχολήσει η εικόνα σας, αλλά η διάθεση γενικά θα είναι ευχάριστη – καλή μέρα για επαγγελματικές επαφές σε φιλικό κλίμα.

Παρθένος

Μέχρι το μεσημέρι σάς απασχολούν θέματα οικονομικά, από κει και πέρα όμως η Σελήνη εισέρχεται στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου και θα φέρει μια ισορροπία και ηρεμία με τους αργούς ρυθμούς που δημιουργεί. Ενασχόληση με θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Καλή μέρα για διάβασμα. Γνώσεις και θετικά «ανοίγματα».

Ζυγός

Απ’ το μεσημέρι που θα αλλάξει ζώδιο η Σελήνη θα υποχωρήσουν οι εντατικοί ρυθμοί και η πίεση του προηγούμενου διημέρου, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ησυχία, τον έρωτα και μια βαθύτερη επαφή με το σύντροφό σας. Θα είναι πιο εσωστρεφής και λιγότερο κοινωνική η διάθεση, όμως αυτό θα σάς κάνει καλό.

Σκορπιός

Απ’ το μεσημέρι που η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο το κλίμα γίνεται πιο ήπιο και κοινωνικό, ενώ το πρωί θα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας και καθημερινής ρουτίνας. Αναμένεται να είναι μια ευχάριστη Παρασκευή, με ευκαιρίες για γνωριμίες, επαφές, νέες σχέσεις, ενώ θα απολαύσετε το καλό φαγητό, τη μουσική και τις αισθήσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα δεν σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις, κι έτσι αναμένεται να είναι μια μέρα ξεκούραστη και ήπια. Θα τονίσει τον οίκο της εργασίας, της υγείας και της καθημερινής ρουτίνας, κι έτσι θα μπορέσετε να βάλετε σε τάξη μικρά πράγματα που αμελούσατε τις προηγούμενες μέρες. Καλή μέρα για δίαιτα και αποτοξίνωση.

Αιγόκερως

Θέματα σπιτιού απασχολούν τη προσοχή σας μέχρι το μεσημέρι, ενώ κατόπιν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και κάνει το κλίμα πιο ήπιο κι ευχάριστο. Η υπόλοιπη μέρα θα δώσει την ευκαιρία για δραστηριότητες που σάς προσφέρουν χαρά, για ενασχόληση με τα παιδιά, για φλερτ, διασκέδαση, χόμπι, δημιουργία, σπορ και εκδρομές.

Υδροχόος

Επικοινωνιακό το κλίμα μέχρι το μεσημέρι, κατόπιν όμως η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και η διάθεση γίνεται πιο χαλαρή, ξεκούραστη και νωχελική. Θα τονίσει τον τομέα του σπιτιού, κι έτσι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να απολαύσετε το σπίτι και την οικογένειά σας, και φυσικά το καλό φαγητό και τις ανέσεις.

Ιχθείς

Οικονομικά θέματα απασχολούν το ζώδιό σας μέχρι το μεσημέρι, χωρίς όμως το στρες των δυο προηγούμενων ημερών. Κατόπιν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και θα τονίσει τον οίκο της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, δίνοντας την ευκαιρία για τηλέφωνα, συζητήσεις, βόλτες, γνωριμίες, ταξιδάκια αλλά και για διάβασμα ή γράψιμο.

Κριός

Σχετικά πιο ήσυχη μέρα, με τη Σελήνη να διατρέχει μέχρι το μεσημέρι το ζώδιό σας και να δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και με πράγματα που σάς ευχαριστούν. Κατόπιν περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, απ’ όπου θα τονίσει τα οικονομικά σας και θα φέρει τη πιθανότητα βελτίωσης των εσόδων ή θα κάνετε ωραίες αγορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being