Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σάκης Μαυρόγιαννης: Προχωράει ο έλεγχος για την επιστροφή Φ.Π.Α. στους αγρότες

Σάκης Μαυρόγιαννης: Προχωράει ο έλεγχος ...

Επίσκεψη σήμερα στην Α' Δ.Ο.Υ. Πατρών

Στο στάδιο του ελέγχου των παραστατικών βρίσκεται η διαδικασία επιστροφής του Φ.Π.Α. στους αγρότες της Αχαΐας. Σήμερα το πρωί ο περιφερειακός σύμβουλος και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Αχαΐας, υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Σάκης Μαυρόγιαννης επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο της Α’ Δ.Ο.Υ. Πατρών κ. Σωτήρη Σαξάμη και ενημερώθηκε για την πορεία του ελέγχου των παραστατικών αλλά και για το πιθανό χρονοδιάγραμμα εκταμίευσης του επιστρεφόμενου Φ.Π.Α.

Όπως ανέφερε ο Προϊστάμενος της Α’ Δ.Ο.Υ. στον κ. Μαυρόγιαννη η διαδικασία προχωράει με γρήγορους ρυθμούς παρά το γεγονός ότι στην Υπηρεσία καταγράφεται έλλειψη προσωπικού και αν δεν υπάρξουν αστάθμητοι παράγοντες το έργο θα ολοκληρωθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.

«Η επιστροφή Φ.Π.Α., στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι προϋπόθεση επιβίωσης για πολλούς αγρότες της περιοχής μας», ανέφερε ο κ. Μαυρόγιαννης, προσθέτοντας ότι «το αυξημένο κόστος παραγωγής, ο μειωμένος τζίρος και οι πολλαπλές υποχρεώσεις έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τους αγρότες, πολλοί απ’ τους οποίους δεν είναι σε θέση ν’ ανταποκριθούν ακόμα και στην αγορά των αναγκαίων εφοδίων ώστε να συνεχίσουν την καλλιεργητική τους δραστηριότητα».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά