Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα επισκεφθεί σχολεία και νοσοκομεία

Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα επισκεφθεί σχολεία κ...

Βγαίνει εκτός των τειχών του με την πρώτη του δράση να γίνεται σε συνεργασία με τον μουσικό Ανδρέα Αδαμόπουλο

Συνεχίζεται μετά το Πάσχα η ενότητα των Πατρινών Δημιουργών από  το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας με την παράσταση «Κότα» του Frank Geerk, μια τολμηρή κωμωδία με θέμα τον έρωτα και την μεταμφίεση, που θα ανέβει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 20 Απριλίου μέχρι και 28 Απριλίου από τη «Μηχανή Τέχνης» στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων.

Για την παράσταση αναμένεται να δοθεί συνέντευξη Τύπου από τους συντελεστές της όπως τον σκηνοθέτη Χρήστο Στρέπκο, τη ερχόμενη Τετάρτη 18 Απριλίου.

Στο μεταξύ μία ιδέα της προέδρου του ΔΣ του θεάτρου Νανάς Πατρώνη που δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία θα υλοποιηθεί το προσεχές διάστημα. Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας θα βγει από το κτίριο του «Απόλλωνα» και θα παρουσιάσει πολιτιστικές δράσεις του σε σχολεία, νοσοκομεία και ιδρύματα. Η πρώτη σχετική δράση γίνεται σε συνεργασία με τον συμπολίτη μουσικό Ανδρέα Αδαμόπουλο ο οποίος και θα επισκεφθεί σχολεία και νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής.

Επίσης το ΔΗΠΕΘΕ ετοιμάζει να παρουσιάσει και τρεις παραστάσεις χοροθεάτρου από τις ομάδες overground, meli@ct και της ομάδας της Μάρως Γαλάνη. Οι παραστάσεις προγραμματίζονται για τα διήμερα 3 και 4/5, 8 και 9/5 και 2-3 και 4/6.

Στις 8 και 9/5 θα παρουσιαστεί η παράσταση «Flashback» από την ομάδα meli@ct. Τέλος να αναφέρουμε ότι η πρόεδρος του ΔΣ του θεάτρου Νανά Πατρώνη είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την έως τώρα πορεία και απόηχο της ενότητας Πατρινοί Δημιουργοί καθώς η εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία ήταν σημαντική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture