Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 6 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 6 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, ενώ προκαλεί κρίσεις και εμπόδια. Καθώς γίνεται σε σύνοδο με τον αυστηρό Κρόνο, είναι πιθανό να παίρνετε ορισμένα μαθήματα στο πως πρέπει να σχετίζεστε σωστότερα, ενώ σάς ζητά να λειτουργείτε πιο προσγειωμένα και υπεύθυνα με τους άλλους.

Ταύρος

Η πανσέληνος επηρεάζει τον εργασιακό σας οίκο και θέματα υγείας, ενώ γίνεται σε σύνοδο με τον αυστηρό Κρόνο, κι έτσι είναι πιθανό να έχετε πολλές εργασιακές υποχρεώσεις ή μια πίεση στη καθημερινότητα. Επίσης στην υγεία και στη διατροφή σας δεν επιτρέπονται και πολλές ατασθαλίες – καιρός για αποτοξίνωση ή δίαιτα.

Δίδυμοι

Εμπόδια στα ερωτικά αλλά και σε θέματα διασκέδασης και δημιουργικότητας προκαλεί η σημερινή πανσέληνος, καθώς γίνεται σε σύνοδο με τον δύσκολο πλανήτη Κρόνο, ο οποίος φέρνει περιορισμούς και αφαίρεση των περιττών. Αντιμετωπίστε με περισσότερη ωριμότητα τα αισθηματικά ζητήματα, αλλά και τη σχέση σας με τα παιδιά.

Καρκίνος

Μια απαιτητική πανσέληνος, καθώς γίνεται σε συνδυασμό με την επιρροή του Κρόνου. Έτσι μπορεί να νιώθετε έντονη συναισθηματική πίεση, αίσθημα έλλειψης και μη ολοκλήρωσης, αλλά προσπαθήστε εσείς να δώσετε τη συναισθηματική τροφή που σας λείπει. Αυξημένες υποχρεώσεις και καθυστερήσεις σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Λέων

Η σημερινή πανσέληνος προκαλεί καθυστερήσεις και εμπόδια στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Ταυτόχρονα, μπορεί να υπάρξουν δύσκολες συμπεριφορές και κριτικές σε συγγενικές σχέσεις. Είναι επίσης μια εποχή που πρέπει να βελτιώσετε τον τρόπο που επικοινωνείτε και σκέφτεστε, καθώς δεν συγχωρούνται εύκολα τα λάθη.

Παρθένος

Η πανσέληνος τονίζει τον οικονομικό σας τομέα και προκαλεί έξτρα πίεση, ενώ απαιτεί πολύ συνετή και προσγειωμένη διαχείριση, όχι όμως με φοβικό τρόπο. Δείτε πιο καθαρά τις ανάγκες σας αλλά και τα χαρίσματα ή τις δυνατότητες που έχετε για να δημιουργήσετε νέες πηγές εσόδων. Εκτιμήστε σωστότερα και τους άλλους.

Ζυγός

Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος σήμερα, κοντά στον αυστηρό Κρόνο. Κι έτσι είναι μέρες που προσγειώνεστε στη πραγματικότητα ως προς τα θέλω και τις δυνατότητές σας. Ίσως παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην εκπλήρωση στόχων, ή περιορισμοί οικονομικοί κι επαγγελματικοί. Δύσκολες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες.

Σκορπιός

Η πανσέληνος σήμερα ζητά το κλείσιμο ορισμένων ζητημάτων, ωστόσο μπορεί να παρουσιαστούν και καθυστερήσεις ως προς αυτή τη κατεύθυνση. Είναι μέρες που ολοκληρώνονται κύκλοι, εργασιακοί και άλλοι. Δεν είναι εύκολη πανσέληνος, ενώ μπορεί να υπάρχει μια ανάγκη για απομόνωση και φυγή απ’ τις πολλές επαφές.

Τοξότης

Η πανσέληνος σήμερα σάς προσγειώνει ως προς κάποια μελλοντικά σχέδια, ενώ η επιρροή της είναι «Κρόνια» και σάς ζητά να δείτε με περισσότερο ρεαλισμό το μέλλον. Επίσης είναι πιθανές σκληρές συμπεριφορές στις φιλικές σχέσεις, έντονη κριτική, το ίδιο και σε ομάδες ή συλλόγους που μπορεί να δραστηριοποιείστε.

Αιγόκερως

Μια δύσκολη για τα επαγγελματικά σας πανσέληνος, με πιθανά εμπόδια, ενώ άτομα εξουσίας, τόσο στη δουλειά όσο και στο περιβάλλον σας γενικά, απαιτούν πολλά. Φροντίστε ωστόσο να είστε αρκετά υπεύθυνοι και σωστοί απέναντι στη συνείδησή σας κυρίως, και μην προσπαθείτε να ευχαριστήσετε ψυχαναγκαστικά τους άλλους.

Υδροχόος

Μπορεί να θέλετε να κάνετε ορισμένα ανοίγματα ή ταξίδια, ωστόσο η πανσέληνος προκαλεί εμπόδια και καθυστερήσεις. Δείτε πιο ρεαλιστικά το μέλλον. Επίσης πιθανά προβλήματα και πολλές υποχρεώσεις σε σχέση με σπουδές και νομικά θέματα. Προσέξτε ακόμα τις κριτικές με άτομα του συγγενικού σας περιβάλλοντος.

Ιχθείς

Η σημερινή πανσέληνος είναι πολύ πιθανό να δημιουργεί μια πίεση οικονομική, κυρίως σε ό,τι αφορά ζητήματα δανείων, επενδύσεων, καρτών, εφορίας, ασφαλειών κλπ. Επίσης προκαλεί και μια κάθαρση συναισθηματική, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις εμμονές στις σχέσεις και τη κτητικότητα. Καλή μέρα για ενδοσκόπηση ωστόσο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being