Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

O Νικόλας Μεταξάς στην Αθήνα σ’ ένα acoustic/unplugged set

O Νικόλας Μεταξάς στην Αθήνα σ’ ένα acou...

Την Δευτέρα 5 Mαρτίου στο HARD ROCK CAFE ATHENS

O Νικόλας Μεταξάς  σ’ ένα acoustic/unplugged set τη Δευτέρα 5 / 3 στις 9 μμ στο HARD ROCK CAFE ATHENS (Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα 210.3252758). Μετά από μια σειρά επιτυχημένων Live εμφανίσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στην Κύπρο και την Αθήνα, ξανάρχεται για να κάνει μια σπέσιαλ βραδιά με ένα acoustic/unplugged set βασισμένο στα δικά του κομμάτια αλλά και σε αγαπημένα του τραγούδια που διασκευάζει μοναδικά. Από Him και  Muse μέχρι Adele και Αλκίνοο Ιωαννίδη.

Ο Νικόλας έγινε ευρύτερα γνωστός στο Ελληνικό κοινό από το X-Factor 1 εντυπωσιάζοντας τα εκατομμύρια των τηλεθεατών με τις φωνητικές του ικανότητες αλλά και το ήθος του. Τα τελευταία δύο χρόνια παράλληλα με τις σπουδές του στο Berklee School of Music στην Βοστώνη ακολουθεί επαγγελματική καριέρα στις ΗΠΑ.

“SQUARE ONΕ είναι ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του Νικόλα Μεταξά που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011, στις ΗΠΑ, από την ανεξάρτητη εταιρεία Face Off Records. Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10 ροκ τραγούδια, με υπέροχους στίχους που αγγίζουν τα όνειρα και τις προσδοκίες κάθε νέου της δύσκολης σημερινής εποχής, ερμηνευμένα, εκπληκτικά, από τον Νικόλα που υπογράφει την μουσική και τους στίχους.

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 9μμ στο HARD ROCK CAFÉ ATHENS Φιλελλήνων 18 σας περιμένουμε για μια ιδιαίτερη βραδιά. Κρατήσεις 210.3252758

 

NIKOLAS MATAXAS

Facebook Fan Page: https://www.facebook.com/nikolasmetaxas

Facebook Personal Page: https://www.facebook.com/nmetaxas

Twitter: https://twitter.com/NikolasMetaxas

http://www.nikolasmetaxas.com

 

"dream BIG....start small"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture