Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Ο Νάσος Γαλακτερός έρχεται στην Πάτρα για τον «Τελευταίο Αγώνα»

Ο Νάσος Γαλακτερός έρχεται στην Πάτρα γι...

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Αστήρ»

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 6:30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Αστήρ», θα παρουσιαστεί το μυθιστόρημα του γνωστού μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού «Τελευταίος Αγώνας». Πρόκειται για την ιστορία του Πέτρου Γαζή, ενός επαγγελματία μπασκετμπολίστα, από τους καλύτερους στον κόσμο, που μέχρι τα 33 του χρόνια τα είχε όλα: δόξα, χρήματα και όσες γυναίκες ήθελε.

Μόνο που του έλειπε κάτι, που δεν είχε προσέξει κανείς: η ψυχή του, που είχε χαθεί κάπου ανάμεσα στα χειροκροτήματα και στα συμβόλαια εκατομμυρίων. Ξαφνικά μαθαίνει ότι του απομένουν 60 μέρες ζωής. Η μέρα που ο Πέτρος Γαζής έμαθε ότι θα πεθάνει ήταν η μέρα που ξεκίνησε να ζει...

Για το βιβλίο, πέρα από τον ίδιο το συγγραφέα, θα μιλήσουν: η δημοσιογράφος και υποψήφια Βουλευτής Νατάσα Ράγιου, ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής και διεθνής μπασκετμπολίστας Κώστας Πετρόπουλος, ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, ο εκδότης και συγγραφέας Νίκος Μουρατίδης και η αθλητικογράφος Ρούλα Στίγκα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.


Λίγα λόγια για το συγγραφέα
Ο Νάσος Γαλακτερός γεννήθηκε στην Καβάλα και σε ηλικία ενός έτους ήρθε στην Αθήνα. Μέχρι τα 13 του μεγάλωσε με το όνειρο να γίνει πιανίστας, όπως ο μουσικός πατέρας του, και πιθανόν να τα κατάφερνε αν δεν τον πήγαινε (τον Οκτώβριο του 1983) ένας συμμαθητής του σ' ένα γήπεδο μπάσκετ. Από εκείνη την ημέρα δεν άφησε από τα χέρια του την πορτοκαλί μπάλα.
Έπαιξε επαγγελματικά μπάσκετ στην ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό και τον Άρη, κατακτώντας οκτώ μεγάλους τίτλους και εκπροσώπησε την Ελλάδα με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Παίδων, Εφήβων, Ενόπλων και Ανδρών.

Έχει γράψει τραγούδια για γνωστούς ερμηνευτές κι έχει πάρει ένα χρυσό κι ένα πλατινένιο δίσκο.
Το μυθιστόρημα «Τελευταίος Αγώνας», εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, είναι το πρώτο του γράφτηκε σαν σκόρπιες σκέψεις το καλοκαίρι του 2004 κι έγινε βιβλίο το 2011 από τις εκδόσεις «Τετράγωνο» του Νίκου Μουρατίδη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture