Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Έκοψαν την πίτα τους, οι Ελπίδες

Έκοψαν την πίτα τους, οι Ελπίδες

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση

Πραγματοποιήθηκε, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ελπίδων Πάτρας, μέσα σε ένα πραγματικό χαρούμενο και οικογενειακό κλίμα, από μικρούς αθλητές-τριες, την ανδρική ομάδα, προπονητές, γονείς, φίλους, συνεργάτες και χορηγούς στον παιδότοπο Φάρμα Στόρυ.

Σύσσωμη η διοίκηση της πατρινής ομάδας καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε παιδιά και γονείς υγεία και δύναμη, ενώ ευχαρίστησε γονείς και χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρουν ο καθένας στο μέτρο του δυνατού, για να μπορέσει η ομάδα να πραγματοποιήσει τους βραχυπρόθεσμους στόχους της.

Πιο συγκεκριμένα ο υπεύθυνος των υποδομών Στάθης Μπουρδόπουλος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς για την υπομονή τους και την συμπαράστασή τους στις δύσκολες ομολογουμένως συνθήκες προετοιμασίας των παιδιών, η οποία γίνεται σε ανοικτά γήπεδο και δεν είναι πάντα υπό τις καλύτερες συνθήκες σε ότι αφορά το χώρο. Ωστόσο η αγάπη όλων για το άθλημα τα ξεπερνά και φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα.

"Τα μηνύματα παρά την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε όλοι είναι ενθαρρυντικά  και αυτό έχει γίνει αντιληπτό από όλους μας από την παρουσία των ανθρώπων που στηρίζουν την ομάδα ποικιλοτρόπως, αλλά και από την υποδειγματική λειτουργία και οργάνωση του σωματείου μας, κάτι το οποίο έχει ενθουσιάσει και αρέσει πάρα πολύ στους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος της ομάδας και όχι μόνο.

Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς και σπόνσορες της ομάδας για τα πλούσια δώρα που πρόσφεραν για την επιτυχία της λαχειοφόρου κλήρωσης" τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κάνιστρας.

Η διοίκηση των Ελπίδων Πάτρας θα ήθελε αν ευχαριστήσει τους χορηγούς της για τα δώρα που πρόσφεραν στην κοπή της πίτας, αλλά και γενικότερα για όλα όσα προσφέρουν όλη τη χρονιά. Οι χορηγοί είναι οι εξής: megafire-copy copy(βιβλιοπωλείο), opsis(φως-διακόσμηση), Herbalife(εταιρεία αθλητικής διατροφής), el creco pizza-expert, energy gym-magic sport (αθλητικά είδη), ζαχαροπλαστείο Πλέγας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters