Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 4 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 4 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Και η σημερινή μέρα είναι θετική και δημιουργική, με το ευνοϊκό τρίγωνο Σελήνης-Άρη  να σάς κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στη δράση. Μην φοβάστε να πάρετε πρωτοβουλίες. Ανεβασμένη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση. Καλή μέρα για ξεκινήματα, για φλερτ, διασκέδαση και δημιουργικότητα. Ερωτικές επιτυχίες.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης προκαλεί οκνηρία  και φυγοπονία μέχρι το μεσημέρι, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τη λαιμαργία και να μην το παρακάνετε με τα γλυκά κυρίως. Αποφύγετε τις αγορές επίσης. Καλή μέρα για ξεκούραση και επαφή με την οικογένεια, ενώ από αύριο θα περάσετε σε πιο εξωστρεφή φάση, οπότε χαλαρώστε τώρα.

Ιχθείς

Μια επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα, ειδικά απ’ το απόγευμα και μετά, γιατί το πρωί το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης  προκαλεί μια βραδύτητα και τεμπελιά. Ωστόσο μετά θα έχετε την ευκαιρία για βόλτες, μετακινήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, ιδανική μέρα για επαφές με τους συνεργάτες, αλλά και για ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων κλπ.

Κριός

Νωχελικά, ίσως και λίγο βαρετά ξεκινάει η μέρα σήμερα, με τη Σελήνη να διατρέχει το αργό ζώδιο του Ταύρου και να κάνει  τους ρυθμούς ανάλογα αργούς, κάτι που όμως είναι αναγκαίο για να ισορροπήσει κανείς. Θα ευνοήσει ωστόσο θέματα οικονομικά κι επαγγελματικά, όπου κάποιες καίριες κινήσεις φέρνουν άμεσα αποτελέσματα.

Ταύρος

Και για σήμερα η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας, ενώ το πρωί σχηματίζει δύσκολη όψη  με την Αφροδίτη, η οποία προκαλεί νωθρότητα και φυγοπονία. Προσέξτε τα γλυκά και το πολύ φαγητό. Ωστόσο η θετική όψη Σελήνης-Άρη κατόπιν, θα σάς κάνει πιο δραστήριους και αποτελεσματικούς. Επιτυχίες σε φλερτ. Αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα.

Δίδυμοι

Η διέλευση της  Σελήνης απ’ τον τελευταίο  σας οίκο φέρνει την ανάγκη για απομόνωση και απόσυρση απ’ τις πολλές φασαρίες, αν και το ζώδιό σας κανονικά είναι το πιο επικοινωνιακό. Σε αργούς ρυθμούς θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε, ενώ είναι καλή μέρα για θέματα σπιτιού και οικογένειας, τα οποία τακτοποιούνται εύκολα.

Καρκίνος

Καλή μέρα για  θέματα επικοινωνίας και για ομαδικές δραστηριότητες σήμερα, ιδανική για  να δικτυωθείτε, να διευρύνετε τις επαφές σας μέσα απ’ το facebook και το internet γενικά, αλλά και για να συναντήσετε τους φίλους σας. Η ευστοχία του λόγου ή της γραφής σας, φέρνει τη θετική εξέλιξη σχεδίων. Αποφύγετε τα ψώνια το πρωί.

Λέων

Λίγο τεμπέλικα  ξεκινάει το πρωινό, με το τετράγωνο  Σελήνης-Αφροδίτης να προκαλεί φυγοπονία  αλλά και μικροδιαφωνίες με το σύντροφο και τους συνεργάτες. Ωστόσο το κλίμα  σύντομα βελτιώνεται και θα είναι μια μέρα με εστίαση στα επαγγελματικά, ιδανική για διάφορες κινήσεις κι επαφές. Βελτίωση στα έσοδα.

Παρθένος

Το τρίγωνο Σελήνης-Άρη τονώνει το δυναμισμό, τη ζωτικότητα και την αυτοπεποίθησή  σας, ενώ είστε αποτελεσματικοί  στη δράση – επίτευξη στόχων και εκπλήρωση επιθυμιών. Καλά πάνε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Στην εργασία θα υπάρχει μια τεμπελιά και βραδύτητα το πρωί, ωστόσο θα ξεπεραστεί σύντομα.

Ζυγός

Σήμερα μπορείτε να τακτοποιήσετε με ευκολία ορισμένα οικονομικά θέματα και να κλείσετε και ζητήματα που σάς απασχολούν. Μια ερωτική μέρα, όπου η επαφή με το σύντροφο γίνεται βαθιά και ικανοποιητική. Δεν λείπει μια τάση οκνηρίας, που άλλωστε το ζώδιό σας συχνά πάσχει απ’ αυτήν, καθώς έχετε σαν κυβερνήτη την Αφροδίτη.

Σκορπιός

Και η σημερινή μέρα είναι κοινωνική, με συναντήσεις, γνωριμίες, επαφές με τους συνεργάτες, φλερτ και socializing. Θα περάσετε καλά με τους φίλους σας επίσης, ενώ είναι καλή μέρα για να γνωρίσετε κόσμο. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η τεμπελιά και η λαιμαργία, ειδικά μέχρι το μεσημέρι. Μην είστε απαιτητικοί με τους άλλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being