Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 20 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 20 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Ευχάριστα ταξιδάκια, βόλτες και όμορφες στιγμές με τους συγγενείς υπόσχεται η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Υδροχόο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Επίσης γλυκαίνει την επικοινωνία, κάτι που χρειαζόσαστε επειγόντως, καθώς ο Άρης που σάς ‘χτυπά’ απ’ τα μέσα Νοεμβρίου σάς έχει βάλει σε ‘πολεμική’ και αγχώδη περίοδο.

Αιγόκερως

Φεύγει η ευεργετική Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, η οποία  ανέβασε τη γοητεία και τις  κατακτήσεις σας απ’ τα τέλη του Νοεμβρίου. Ωστόσο από τώρα μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου, θα βελτιώσει τα έσοδά σας, ενώ θα κάνετε αγορές που θα ευχαριστηθείτε. Κοινωνική μέρα σήμερα, αλλά με τάση για υπερβολές στις παρέες σας.

Υδροχόος

Σήμερα εισέρχεται στο ζώδιό σας η γλυκιά Αφροδίτη, η οποία θα ομορφύνει την εμφάνιση και τη διάθεσή σας μέχρι τις 14/1 που θα περάσει στους Ιχθείς. Οι κατακτήσεις σας πληθαίνουν, ενώ θα περάσετε όμορφες στιγμές έρωτα, απόλαυσης, ξεκούρασης και γαλήνης. Μόνο προσέξτε τις ακρότητες, ειδικά σήμερα και αύριο.

Ιχθείς

Η διέλευση της  Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο  σας οίκο, θα φέρει το κλείσιμο κάποιων  κεφαλαίων στις σχέσεις, κάτι που  μάλλον σε καλό θα σάς βγει. Επίσης μέχρι  τα μέσα Ιανουαρίου θα περάσετε όμορφες  στιγμές ξεκούρασης, σε σχετική απομόνωση, κάτι που θα σάς ανακουφίσει. Θα απολαύσετε την τέχνη, τη φύση, την εσωτερική ζωή.

Κριός

Η είσοδος της  Αφροδίτης στον Υδροχόο σάς βάζει  σε μια κοινωνική περίοδο έως τα μέσα Ιανουαρίου, όπου θα συναντηθείτε με αγαπημένους φίλους, ενώ οι σχέσεις στις παρέες γίνονται πιο αρμονικές. Ιδανική εποχή για εγγραφή σε ομάδες ή συλλόγους, και για online δικτύωση, ακόμα και φλερτ. Προσέξτε σήμερα τα απερίσκεπτα έξοδα.

Ταύρος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα βελτιώσει το κλίμα στον επαγγελματικό χώρο, ενώ και οι σχέσεις με ανωτέρους θα γίνουν πολύ καλύτερες – ιδανική εποχή για επαφές με άτομα εξουσίας και για δημόσιες σχέσεις μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Η δημόσια εικόνα σας βελτιώνεται επίσης. Σήμερα αποφύγετε τις υπερβολές.

Δίδυμοι

Η διέλευση της  ευμενούς Αφροδίτης απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, θα αυξήσει την γοητεία και τις κατακτήσεις σας, ενώ η διάθεση γλυκαίνει. Βελτίωση επίσης οικονομική, ενώ τα ταξίδια και το διάβασμα γίνονται πηγή ευχαρίστησης. Άφθονος ρομαντισμός σήμερα. Προσοχή στα λάθη στη δουλειά.

Καρκίνος

Η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης θα ζεστάνει τον  αισθηματικό τομέα και τα συναισθήματα γίνονται πιο βαθιά με το σύντροφο, ενώ θα έχετε όμορφες ερωτικές στιγμές μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου. Επίσης βελτιώνει τα οικονομικά – κάποιοι σάς στηρίζουν. Σήμερα θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ, δημιουργικότητα και παιχνίδι.

Λέων

Ιδιαίτερα ευεργετική για το ζώδιό σας θα είναι η  διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον  Υδροχόο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, η οποία θα φέρει άφθονο φλερτ  και κατακτήσεις, ενώ η γοητεία σας δεν περνά καθόλου απαρατήρητη. Γενικά το κλίμα σε όλες τις σχέσεις γλυκαίνει. Σήμερα υπάρχει τάση για ακρότητες και χρειάζεται συγκράτηση.

Παρθένος

Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Υδροχόο βελτιώνει το κλίμα στον εργασιακό  χώρο μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, ενώ η δουλειά γίνεται πιο άνετα και τα αποτελέσματα σάς ικανοποιούν. Επίσης η τακτοποίηση του σπιτιού και της καθημερινότητας φέρνει ισορροπία. Προσοχή σε επικοινωνιακά λάθη σήμερα.

Ζυγός

Πολύ καλή για  το ζώδιό σας θα είναι η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Υδροχόο έως τα μέσα Ιανουαρίου, η οποία ανεβάζει κατακόρυφα τη γοητεία σας και φέρνει ερωτικές επιτυχίες. Ευχάριστες στιγμές διασκέδασης και απόλαυση της τέχνης. Ιδανική εποχή για ψώνια και περιποίηση της εμφάνισης. Προσέξτε τις σπατάλες σήμερα.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη απ’  τον Υδροχόο έως τα μέσα Ιανουαρίου θα φέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές, ενώ το κλίμα στο σπίτι γίνεται αρμονικό και οι οικογενειακές σχέσεις ισορροπούν. Ιδανική περίοδος για διακόσμηση και περιποίηση του σπιτιού. Σήμερα προσέξτε τις υπερβολές, τόσο στο φαγητό, όσο και στις συναισθηματικές αντιδράσεις.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being