Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Το Ηome by Megaro φιλοξενεί τον έλληνα dj και παραγωγό DIMPAP και τon διάσημο dj από το Παρίσι CHERYLL

Το Ηome by Megaro φιλοξενεί τον έλληνα d...

Μια μοναδική βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε

Το Ηome by Megaro συνεχίζει το ταξίδι του στην house moυσικη και το Σάββατο 17/12 φιλοξενεί τον έλληνα dj και παραγωγό DIMPAP και τoν διάσημο dj από το Παρίσι CHERYLL.

O Dimpap έγινε πεπειραμένος DJ παίζοντας μαζί με καλλιτέχνες πρώτου μεγέθους όπως οι Little Louie Vega, Frankie Knuckles, Joe Claussel, David Morales, Eric Morillo, Dimitri from Paris, Lord G, Fiore, Don Carlos, Kenny Carpenter, Danny Rampling, Baby Hec Romero και άλλοι. Η γκάμα του ποικίλλει από garage ήχους και βαθιά groove μέχρι tribal και πνευματικά χιτ.

Είναι οικοδεσπότης στα πάρτι Spirit of Love και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα παίζοντας στα ποιο μεγάλα clubs.

H γνωριμία του μ τον CHERYLL έγινε στην ΜΥΚΟΝΟ το 1996 όταν άρχισαν να γίνονται τα πρώτα πάρτι στο φημισμένο cavo paradiso από τους MAGNA.

Tι να πει κανείς για τον φημισμένο γάλλο, ξεκίνησε την μουσική από τα 13, σε ηλικία 15 χρονών τελειώνει το μουσικό σχολείο του Παρισιού σαν φαινόμενο, στα 16 του αρχίσει να παίζει στα ποιο γνωστά  clubs στο Παρίσι. το 1992 έρχεται για πρώτη φορά στην ΜΥΚΟΝΟ και γίνεται αμέσως ο ποιο γνωστός dj  στο νησί, το 1996 οι magna τον κλείνουν σαν αποκλειστικό dj για να κάνει το warm up σε όλα τα μεγάλα ονόματα που καλούν Little Louie Vega, Frankie Knuckles, Joe Claussel, David Morales, Dimitri from Paris, kenny dope, κλπ.

Το warm up έχει ανατεθεί στον αγαπητό JIMMY

Oι πόρτες ανοίγουν 00-01

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture