Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Καρναβαλικό κάλεσμα για τις "Τέχνες στο Δρόμο"

Καρναβαλικό κάλεσμα για τις "Τέχνες...

Μέχρι 16 Ιανουαρίου η προθεσμία

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων -  Καρναβάλι Πάτρας, στο πλαίσιο της ανοιχτής δράσης «Οι τέχνες στο δρόμο», που διοργανώνει και θα διεξαχθεί σε πεζόδρομους και κεντρικές πλατείες της πόλης το τελευταίο δεκαήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού, καλεί καλλιτέχνες και ομάδες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις παρουσιάζοντας δουλειά τους και να ενισχύσουν με την επιδεξιότητά τους την καρναβαλική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το κέντρο της πόλης εκείνες τις ημέρες. Στην δράση αυτή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλα τα καλλιτεχνικά σχήματα που  ασχολούνται με οποιαδήποτε μορφή παραστατικής τέχνης: Θέατρο Δρόμου, Παιδικό Θέατρο, Θέατρο Σκιών, Κουκλοθέατρο, Χορός, Μουσική, Juggling, Παντομίμα,  Τσίρκο, face – body painting, κ.α.

Η διάρκεια του κάθε δρώμενου, η οποία δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 40  λεπτά, θα προσδιορίσει και την συχνότητα παρουσίασής του.

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο τριήμερο 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2012 θα πραγματοποιούνται παράλληλα δράσεις του Καρναβαλιού των Παιδιών όπου κορυφώνονται με την παρέλαση των Παιδιών την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου το πρωί, ενώ το τελευταίο τριήμερο 24, 25 και 26 Φεβρουαρίου 2012 η πόλη φιλοξενεί χιλιάδες επισκέπτες για τις παρελάσεις των αρμάτων και των πληρωμάτων (το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου το βράδυ και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το μεσημέρι), καθώς και για την τελετή λήξης και την καύση του Καρνάβαλου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το γραφείο οργάνωσης για να ενημερωθούν για λεπτομέρειες της δράσης, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012.

Τηλ. Επικοινωνίας: 2610 314486, 390924 - email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr