Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Η Carierra Patras συμμετείχε στην έναρξη του Καρναβαλιού με ζωντανό μακιγιάζ σώματος!

Η Carierra Patras συμμετείχε στην έναρξη...

Δείτε τα στιγμιότυπα

Η Carierra Patras είχε την ευκαιρία για πρώτη χρονιά φέτος να συμμετέχει στην Έναρξη του Καρναβαλιού με δικό της στέκι στη Ρήγα Φεραίου και στην πλατεία Γεωργίου. Παρουσίασε ζωντανό μακιγιάζ σώματος από τη Βέρα Νταβίντοβα, με μοντέλα τη Φανή Κουνάβι, που ενσάρκωσε τον αγαπημένο ήρωα του ομώνυμου παραμυθιού, Πινόκιο και τον Λεωνίδα Γεροντίδη με τα κεραμικά του Πικάσο να μεταφέρονται στο σώμα του βγαίνοντας από ένα μεγάλο πίνακα που βρισκόταν ακριβώς πίσω. Πρωτότυπο και εμπνευσμένο μακιγιάζ που έδωσε έναν άλλο τόνο στα δρώμενα της πόλης.

Επίσης οι μαθήτριες του μακιγιάζ της Βέρα Νταβίντοβα επιμελήθηκαν το παιδικό μακιγιάζ των παιδιών δίνοντάς τους μεγάλη χαρά. Η Λίλα Ζερβοπούλου σαν συνεργάτιδα της σχολής ανέλαβε το μακιγιάζ των παιδιών της «Μέριμνας» για την Καρναβαλική Θεατρική τους παράσταση.

Από καρδιάς η Carriera Patras ευχαριστεί τον Παναγιώτη Φαφούτη που έδωσε την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να έχει συμμετοχή σ’ έναν θεσμό που δίνει φτερά χαράς και αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr