Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διαγωνισμός δημιουργίας εντύπου σε υπολογιστή για μαθητές της Πελοποννήσου διοργανώνει η σχολή πληροφορικής «Αλγόριθμος»

Διαγωνισμός δημιουργίας εντύπου σε υπολο...

Δημιουργήστε ένα περιοδικό λίγων σελίδων σε εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου

Η σχολή πληροφορικής «Αλγόριθμος» (Μεσσήνη) διεξάγει μέσο διαδικτύου μαθητικό διαγωνισμό δημιουργίας εντύπου σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η «καινοτομία» αυτού του διαγωνισμού είναι η καθολικότητα του καθώς απευθύνεται σε μαθητές έκτης δημοτικού και γυμνασίου της Πελοποννήσου, κάτι που «υλοποιείται» για πρώτη φορά.

Οι μαθητές καλούνται να συνδυάσουν τις γνώσεις και τη φαντασία τους προκειμένου να δημιουργήσουν ένα περιοδικό λίγων σελίδων σε εφαρμογή επεξεργασίας κειμένου, με ύλη που έχει καταχωρηθεί σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.

Πληροφορίες με τους όρους του διαγωνισμού και τον τρόπο συμμετοχής σε αυτόν έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της σχολής www.algorithmosmes.blogspot.com αλλά και στη ιστοσελίδα www.diagonismosentypoy.blogspot.com.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού οι συμμετέχοντες αποστέλλουν τις «εργασίες» τους μέσο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έως και τις 20 Δεκεμβρίου ενώ τριμελής επιτροπή θα επιλέξει και θα βραβεύσει τις δύο καλύτερες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture