Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 141): Φτιάχνεται νέος μόλος στην Πάτρα, ο μόλος του ΚΟ.ΛΟΥ

Αποκλειστικό (Νο 141): Φτιάχνεται νέος μ...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Κι ένας ακόιμα στη Βότση

Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Δήμου Πατρέων, του ΟΛΠΑ, της Τροχαίας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που συναποφάσισαν στην αντιμετώπιση ενός μεγάλου προβλήματος, του κυκλοφοριακού.

Μάλιστα αναμένεται όξυνση του κυκλοφοριακού αφού η ανάπλαση του θαλασσίου Μετώπου θα επιφέρει μείωση στον αριθμό των ΙΧ που σταθμεύουν εντός της λιμενικής ζώνης και ειδικά στον μόλο της Αγίου Νικολάου.

Η λύση που αποφασίστηκε είναι η κατασκευή δεύτερου μόλου ακριβώς δίπλα σε αυτόν της Αγίου Νικολάου.

Θα λέγεται μόλος της Βότση, θα ξεκινάει από την Ερμού και θα φτάνει έως την Φιλοποίμενος, θα έχει δε το ίδιο μήκος.

Αναμένεται να φιλοξενεί περίπου 6.000 Ι.Χ. την ώρα, ενώ υπάρχουν και ενστάσεις από ορισμένους, που εκτιμούν πως δεν θα προσφέρει ανακούφιση στο κυκλοφοριακό, καθώς όσοι παρκάρουν στο ύψος της Φιλοποίμενος δεν είναι εύκολο να πάνε με τα πόδια μέχρι την Καραϊσκάκη.

Το κόστος του είναι 64.789.989 ευρώ (χωρίς τις πασσαλώσεις στον πυθμένα), ενώ αν όλα πάνε καλά θα φτιαχτεί ακόμα ένας, στην απέναντι πλευρά, δηλαδή από την οδό Κολοκοτρώνη έως την οδό Καρόλου.

Μόνο που επειδή έχει δοθεί το όνομα μόλος Καρόλου στον υφιστάμενο μπροστά στους Μύλους Τριάντη, τούτος ο νέος θα λέγεται Μόλος του ΚΟΛΟΥ, από τα αρχικά ΚΟ[λοκοτρώνη και Καρό]ΛΟΥ.

 

Το κείμενο είναι troll και όπως είναι προφανές έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε κι άλλα troll: Αποκλειστικό (Νο 140): Φτιάχνεται κόμβος στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα