Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Προβάλλεται στην Πάτρα το υποψήφιο για πολλά βραβεία Σεζάρ, «Έτσι είναι η Zωή - C'est la Vie!»

Προβάλλεται στην Πάτρα το υποψήφιο για π...

Στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων

Για τους λάτρεις του Γαλλικού κινηματογράφου που είναι αρκετοί και στην Πάτρα, προβάλλεται από την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, σε διανομή από την Odeon και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων, η ανατρεπτική Γαλλική κωμωδία «Έτσι είναι η Zωή - C'est la Vie!» που μάλιστα μας έρχεται από τους δημιουργούς της τεράστιας επιτυχίας «Άθικτοι - Intoucables» όπου έπαιζαν ο Ομαρ Σι και ο Φρανσουά Κλουζέ.

Τώρα οι σκηνοθέτες Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντανό επέστρεψαν με μια σπαρταριστή κωμωδία που μάλιστα ήταν υποψήφια και για 10 βραβεία στα Σεζάρ 2018, το «C’est la Vie!». Η ταινία έκοψε και πολλά εισιτήρια στην Γαλλία.

Λίγα λόγια για την ταινία

O Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα κάστρο του 17ου αιώνα, όπου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του ο Πιέρ και η Ελένα. Ως συνήθως, ο Μαξ έχει συντονίσει τα πάντα: Έχει προσλάβει μία στρατιά σερβιτόρων και σεφ, έχει προτείνει φωτογράφο στο ζευγάρι, έχει κλείσει την ορχήστρα, έχει κανονίσει τον ανθοστολισμό. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο… Σύντομα, όμως, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν και κάθε στιγμή ευτυχίας θα μετατραπεί σε χαοτική καταστροφή.

Οι διεθνείς εισπράξεις του φιλμ «Έτσι είναι η Zωή - C'est la Vie!» έχουν φτάσει τα 24 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία είχε επιλεγεί να προβληθεί στο Gala Presentations section του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Τορόντο, στον Καναδά, τον Σεπτέμβριο του 2017.

Παίζουν οι Jean-Pierre Bacri, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve, Vincent Macaigne, Alban Ivanov, κ.α. Η σκηνοθεσία όπως προείπαμε, είναι των Olivier Nakache & Éric Toledano.

Διάρκεια 100 λεπτά.

Η ταινία στο Rotten Tomatoes, συγκεντρώνει ποσοστό 76% από 17 κριτικές.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture