Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς θεατές - Από την Πέμπτη 14/6 ξεκινά η προβολή του φιλμ "Οι Απίθανοι 2"

Πάτρα: Χαράς ευαγγέλια για τους μικρούς ...

Στο θερινό σινέ Κάστρο Ρίο και στα Odeon Βέσο Μάρε

Είχαν μείνει λίγο παραπονεμένα τα παιδιά τον τελευταίο καιρό καθώς δεν είχε βγει μία νέα ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες, όμως από την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενα καθώς και τα παιδιά του δημοτικού τελειώνουν για φέτος το σχολείο ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον Σεπτέμβριο αλλά και γιατί κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ η νέα ταινία ψηφιακού animation «Οι Απίθανοι 2 -Incredibles 2» σε σκηνοθεσία και πάλι του Μπραντ Μπερντ.

Το φιλμ βγαίνει σε διανομή της Feelgood και είναι το σίκουελ της πρώτης πολύ επιτυχημένης ταινίας του 2004 που είχε πάρει Όσκαρ καλύτερου φιλμ ανιμέισον ενώ στα ταμεία είχε σαρώσει με εισπράξεις 633 εκατομμυρίων δολαρίων. Η συνέχεια του φιλμ είναι η αλήθεια πως κάπως άργησε αλλά όπως λέει και η παροιμία ποτέ δεν είναι αργά και το κοινό, η πλειονότητα του ήθελε διακαώς να ξαναδεί τους αγαπημένους ήρωες της πρώτης ταινίας σε νέες περιπέτειες.

Το φιλμ από την Πέμπτη 14/6 θα προβάλλεται στις 20:45 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο αλλά και στα Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ

Διάρκεια: 110 λεπτά

Είδος ταινίας: κινούμενα σχέδια.

Σύμφωνα με το στόρι, στους «Απίθανους 2», η Έλεν/Ελαστίνα ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι σούπερ ήρωες στη δράση. Ο Μπομπ/Κύριος Απίθανος – Mr. Incredible , μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ που αρχίζει να ανακαλύπτει τις υπερδυνάμεις του, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι. Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της. Για αυτό και είναι όλοι τους τόσο…Απίθανοι.

Στα νέα πρόσωπα της καινούριας ταινίας που θα προβληθεί και σε 3d και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας των τηλεπικοινωνιών Γουίνστον (δανείζει τη φωνή του ο Bob Odenkirk) και η αδελφή του Έβελιν (φωνή από την Κάθριν Κίνερ). Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι: Holly Hunter, Craig T. Nelson ως ο Mr. Incredible, Sarah Vowell, Huck Milner, Samuel L. Jackson, Brad Bird, Jonathan Banks, Sophia Bush, Isabella Rossellini, κ.α.

Στην ελληνική μεταγλώττιση ακούγονται οι: Θανάσης Κουρλαμπάς, Σοφία Παναηλίδου, Νικίτα Γεωρβασάκη Ηλιοπούλου, Γιάννης Χασιώτης, Γιώτα Μηλίτση, Νίκος Παπαδόπουλος, Νέστωρ Κοψιδάς, Γιώργος Ματαράγκας, Στεφανία Φιλιάδη, Ηλίας Ζερβός, Ντίνος Σούτης, Λίλα Μουτσοπούλου, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ντίνος Σούτης, Γιάννης Στεφόπουλος, Χρήστος Θάνος.

Μοντάζ: Stephen Schaffer

Μουσική: Michael Giacchino.

*Στο σινέ Κάστρο στο Ρίο από την Πέμπτη 14/6, μετά τους «Απίθανους 2» θα προβάλλεται  στις 22.30, το «Jurassic World: το Βασίλειο Έπεσε» σε σκηνοθεσία: Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture