Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: Παιχνίδι γιορτή (17:00) με τον Ολυμπιακό

Προμηθέας: Παιχνίδι γιορτή (17:00) με το...

Στο «Δημ.Τόφαλος» για την 13η αγωνιστική

Ο Προμηθέας υποδέχεται, στις 5 το απόγευμα, σ’ ένα μεγάλο παιχνίδι τον φιναλίστ της Ευρωλίγκας και δευτεραθλητή Ελλάδας, Ολυμπιακό, στην κεντρική σάλα του «Δημ.Τόφαλος». Το κλειστό θα είναι κατάμεστο από φιλάθλους και των 2 ομάδων, καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια.

Τα εισιτήρια στις θύρες Ζ-Η-Θ, θα διατίθενται από το πρωί της Κυριακής (10:00-13:00) στα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος).

Ο τίτλος του φαβορί ανήκει, φυσικά, στους «ερυθρόλευκους», με τον Προμηθέα, όμως, να είναι έτοιμος, από την πλευρά του, να διεκδικήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία της πατρινής ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Μάκη Γιατρά να έχει στη διάθεσή του τους Χολ, Σκούφη, Μέρι, Γκίκα, Δημάκο, Σανδραμάνη, Σαλούστρο, Λίποβι, Φαγιέ, Μιλόσεβιτς, Γερομιχαλό, Έλις, Τουτζιαράκη, Γκάτζιο, Ερμείδη και Καραΐσκο.

Ο Προμηθέας θα χτυπήσει τον Ολυμπιακό στην όποια κόπωση μπορεί να έχουν οι «ερυθρόλευκοι» μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χίμκι για την Ευρωλίγκα, αν και, οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας θεωρούν ότι η ήττα των Πειραιωτών στην Μόσχα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης και περιμένουν την δυναμική αντίδραση των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Σε κάθε περίπτωση στο «Δημ.Τόφαλος» δεν θα πέφτει καρφίτσα, με την ατμόσφαιρα να είναι άκρως μπασκετική και το μενού να περιλαμβάνει και πολλές εκπλήξεις και εντυπωσιακά χάπενινγκς.

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν ο διεθνής Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και οι Δημήτρης Μπήτης (Ανατολικής Μακεδονίας) και Βασίλης Πιτσίλκας(Κεντρικής-Δυτικής Θεσσαλίας).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Γκίκας: "Θέλουμε να ζήσουμε ως Προμηθέας και ως Πάτρα μεγάλες στιγμές"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports