Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Δαβουρλή Μανόλη Μπούρσαλη

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται περαστικά στον π...

Η "κοκκινόμαυρη" ομάδα από την πρώτη στιγμή δήλωσε αλληλέγγυα στο νεαρό ποδοσφαιριστη

Μια άτυχη στιγμή σόκαρε όλους όσους παρακολουθούσαν το βράδυ της Δευτέρας στο γήπεδο του Αχιλλέα στην Αγυιά, το φιλικό της Κ20 της Παναχαϊκής με την αντίστοιχη του Δαβουρλή. Στα μέσα του Β’ Ημιχρόνου και κάτω από δυνατή νεροποντή ο Μανόλης Μπούρσαλης του Δαβουρλή είδε το πόδι του να «κολλάει» στο πλαστικό χλοοτάπητα με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στην περόνη…!

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε αμέσως στο ΠΓΝΠ όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος.

Όπως ήταν φυσικό το παιχνίδι διεκόπη με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να είναι σοκαρισμένοι από τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 από την πρώτη στιγμή δήλωσε αλληλέγγυα στο νεαρό ποδοσφαιριστή του Δαβουρλή για οτιδήποτε χρειαστεί σε όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του, ευχόμενη παράλληλα περαστικά και γρήγορη επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Χθες αντιπροσωπεία των «κοκκινόμαυρων» της Κ20 με επικεφαλής τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Φώτη Παπαπαναγή επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο τον Μανόλη Μπούρσαλη (ΦΩΤΟ), στον οποίο μάλιστα παρέδωσε συμβολικά ένα Εισιτήριο Διαρκείας για τους φετινούς αγώνες της Παναχαϊκής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: Οι "εκλεκτοί" του Οφρυδόπουλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports