Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΕΠ: Νίκη με "σβηστές μηχανές"

ΝΕΠ: Νίκη με "σβηστές μηχανές"

Επικράτησε με 14-5 του Τρίτωνα Αμαρουσίου

H ΝΕΠ πήρε άνετα τη νίκη με 14-5 επί του Τρίτωνα Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου της α΄ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής πόλο των γυναικών. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά του αγώνα κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου ήταν από την αρχή κυρίαρχος στο παιχνίδι, απέναντι σε έναν Τρίτωνα πάντως που έβγαζε αντίσταση και μείωσε στο τρίτο οκτάλεπτο σε 6-4. Ωστόσο, ένα απίστευτο τελευταίο οκτάλεπτο από τη ΝΕ Πατρών που ολοκληρώθηκε με σκορ 8-1, έδωσε μεγάλες διαστασεις στην γηπεδούχο ομάδα, που έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες.

Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού η Μπιτσάκου που πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ για τον Τρίτωνα Σελετοπούλου και Κούζουνα σκόραραν από δύο φορές.

Οκτάλεπτα: 4-2, 1-0, 1-2, 8-1

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ.  1, Λυκοθανάση 2, Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Πασσά, Μοίραλη 1, Μπιτσάκου 4, Σινέμογλου, Σολανάκη 3, Ρακιντζή 1, Τσιμάρα

Τρίτων Αμαρουσίου (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Σαμαρά, Ανδρή, Κούζουνα 2, Καλογερά, Μαλλιαρού, Αργυρού 1, Σελετοπούλου 2, Παπαδάκη

ΔΙΑΒΝΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Ιστορική κατάκτηση τίτλου για τη ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports