Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναιγιάλειος: Χωρίς Τσάπαλο η σημερινή προπόνηση

Παναιγιάλειος: Χωρίς Τσάπαλο η σημερινή προπόνηση

Η αυριανή επέτειος του «ΟΧΙ» θα βρει τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στο γήπεδο

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο Δημητρόπουλου ο Παναιγιάλειος συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Σπάρτη, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής τού φετινού πρωταθλήματος της Football League.

Μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση ο Τσάπαλος, ο οποίος από χθες νιώθει ένα σφίξιμο στο δεξί του πόδι και μάλλον δεν θα υπολογιστεί στην αποστολή για το κυριακάτικο ματς. Από κει και πέρα, οι παίκτες μας σήμερα επιδόθηκαν σε ασκήσεις passing game, ακολούθησε εσωτερικό δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τελειώματα φάσεων.

Η αυριανή επέτειος του «ΟΧΙ» θα βρει τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές στο γήπεδο και συγκεκριμένα σε αυτό του Δημητρόπουλου, όπου στις 10π.μ. έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση πριν από το παιχνίδι στην Σπάρτη.

Αμέσως μετά ο Νίκος Κουρμπανάς θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία αναμένεται να αναχωρήσει στις 4μ.μ. από το δημοτικό στάδιο Αιγίου με προορισμό την πρωτεύουσα της Λακωνίας για να καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναιγιάλειος: Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία ενόψει Σπάρτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports