Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TROLLΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

/

Αποκλειστικό (Νο 12): Ενας άσχετος και άχρηστος δρόμος στην Πάτρα

Αποκλειστικό (Νο 12): Ενας άσχετος και ά...
Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Φτιάχτηκε για να ηρεμούν οι Πατρινοί οδηγοί και να αποφεύγουν τα ψυχοφάρμακα

Δεν έμειναν ασυγκίνητοι οι φορείς της πόλης μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την ψυχιατρική κλινική της Πάτρας.

Ως γνωστόν το τμήμα σχιζοφρενούς οδήγησης και ψυχοτροπικής αντιμετώπισης επείγοντων φαινομένων του ΠΠΝΠ σε συνέδριο που διοργάνωσε πριν ένα μήνα, παρουσίασε πολύμηνη έρευνα για τις οδηγικές συνήθειες των Πατρινών, με μία και μόνη επισήμανση για την ιατρική αντιμετώπιση: Σήκωσε τα χέρια ψηλά.

Οι φορείς της Πάτρας, ο Δήμος, η Περιφέρεια, το ΙΚΑ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και η Ιερά Μητρόπολις βρήκαν τη λύση ώστε να μετριαστεί το πρόβλημα και να πάψουν οι Πατρινοί να οδηγούν σαν φρενοβλαβείς.

Ζητούμενο ήταν να οδηγούν με ηρεμία σε έναν δρόμο χωρίς διπλοπαρκαρισμένα. Κι επειδή τέτοιος δρόμος δεν υπάρχει, θυμίζουμε ήδη οι Πατρινοί διπλοπαρκάρουν και στην Ολυμπία οδό (ένας μάλιστα επιδέξιος οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητο πάνω στη νησίδα, μπράβο σου ρε μπαγάσα), η λύση ήταν μία:

Να φτιαχτεί νέος δρόμος! Ετσι κι έγινε. Με την επιχορήγηση του Κράτους σε ποσοστό 0,32 τοις εκατομμυρίοις, της Ε.Ε. και με εξασφαλισμένα κονδύλια από το ΕΣΠΑ περιόδου 2324-2334, ο δρόμος κόστους 86,32 δισ. ευρώ, μόλις ολοκληρώθηκε όπως αποκαλύπτει το thebest.gr.

Ο δρόμος ξεκινάει από το τέρμα της Τριών Ναυάρχων και κατευθύνεται μέσα στη θάλασσα, στρίβει περιμετρικά της Κεφαλλονιάς και επιστρέφει στην Πάτρα. Εχει 18 λωρίδες ανά κατεύθυνση + 5 ΛΑΕ, χώρους πάρκινγκ, χώρους διπλοπαρκαρίσματος, χώρους τριπλοπαρκαρίσματος, μια σημαία με καρδούλες και άλλα πολλά.

Ο Πατρινός θα μπορεί να οδηγεί για μια ώρα χωρίς να συναντήσει κανένα διπλοπαρκαρισμένο, θα ηρεμεί και έτσι δεν θα έχει ανάγκη βαρβιτουρικών και ηρεμιστικών, ούτε θα δέρνει τη γυναίκα του, που τον υποδέχεται σπίτι το μεσημέρι λέγοντας «Γιατί άργησες αγάπη μου, κρύωσαν οι μπάμιες που σου έφτιαξα».

Δείτε τον δρόμο που φτιάχτηκε μεσοπέλαγα στον Πατραϊκό

 

Αποκλειστικό (Νο 11): Η ΝΑΣΑ ανακάλυψε τα πρώτα βαρυτικά κύματα στην Πάτρα που δεν προέρχονται από συγχώνευση δύο άστρων νετρονίων

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Trollερά πράγματα