Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Mπάσκετ: Η άμυνα έφερε τη νίκη για τον Άρη

Mπάσκετ: Η άμυνα έφερε τη νίκη για τον Άρη

Στο Αλεξάνδρειο επί της ΜΖΤ Σκοπίων με 72-54

Αποτελεσματικός, κατά διαστήματα, κύρια αμυντικά, ο Αρης επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι, στο Αλεξάνδρειο, επί της ΜΖΤ Σκοπίων με 72-54. Τεστ που διεξήχθη, όπως όλα των ?κίτρινων? μέχρι τώρα, κεκλεισμένων των θυρών, και από το οποίο απουσίασε από τα πλάνα του Παναγιώτη Γιαννάκη ο τραυματίας, Μπρεντ Πέτγουεϊ.

Με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Αρη τόνισε:"Ήταν ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι. Έγινε χωρίς κόσμο και αυτό το κάνει πιο δύσκολο. Είχαμε κάποια διαστήματα, στα οποία είχαμε καλές αντιδράσεις, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση απέναντι σε μια ομάδα που φαινόταν σε καλό επίπεδο ετοιμότητας.

Ελέγξαμε το ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και κάναμε συνεχείς αλλαγές για να παίξουν οι περισσότεροι παίκτες. Θα είναι μια κουραστική βδομάδα, γιατί θα ακολουθήσουν άλλες τρεις φιλικές αναμετρήσεις στην Τουρκία (20-23/9). Πιστεύω ότι είναι αγώνες που μπορεί να μας βελτιώσουν, διότι θα παίξουμε κάτω από κούραση και μακριά από τη Θεσσαλονίκη".

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 44-34, 60-43, 72-54

ΑΡΗΣ (Παναγιώτης Γιαννάκης):Βον 8(1), Φλιώνης 7(1), Τσαϊρέλης 3, Δίπλαρος 2, Χρηστίδης 5, Μούρτος 5, Αθηναίου 18(3), Μοράντ 8, Βασιλόπουλος 8(2), Σαρικόπουλος 5, Γουίβερ 3.

ΜΖΤ ΣΚΟΠΙΩΝ (Αλεξάνταρ Τοντόροφ):Γκαρσία 3, Στάγιτς 3, Μπέιλι 11, Στογιανόφσκι 5, Μίτεφ, Πένοφ 1, Μασλίνκο 2, Μάμουζιτς, Τραϊκόφσκι 16, Γιάνσεν 3, Λάλιτς 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Συνεχίζουν Μίσσας και Σκουρτόπουλος στην Εθνική ανδρών

ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports