Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Ήττα και αποκλεισμός για την Εθνική από τα ημιτελικά του Πανευρωπαϊκού

Πινγκ πονγκ: Ήττα και αποκλεισμός για τη...

Η Εθνική ηττήθηκε με 3-0 από την ισχυρή Γαλλία

Ήθελε αλλά δεν μπορούσε η Εθνική μας ομάδα των ανδρών στον προημιτελικό απέναντι στην ισχυρή Γαλλία. Τουλάχιστον φάνηκε ότι αδυνατούσε να τα βάλει με το 4ο φαβορί της διοργάνωσης και να κάνει την υπέρβαση, που θα την έστελνε στα μετάλλια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Έχασε με 3-0 και θα συνεχίσει για τις θέσεις 5-8. Δεν έκανε την εμφάνιση με την οποία θα μπορούσε να πιέσει και να περάσει το άγχος στους «τρικολόρ», είχε και αγωνιστικό πρόβλημα με τον Γκιώνη και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν κατάφερε να πάρει ούτε σετ.

Βεβαίως, οι διεθνείς δεν είχαν μιλήσει για μετάλλιο βλέποντας από την αρχή τα πράγματα ρεαλιστικά, απλά θα ήθελαν να εμφανιστούν πιο ανταγωνιστικοί στο νοκ άουτ ματς. Η ομάδα θα πάει τώρα σε ματς διαβάθμισης και μένει με την ικανοποίηση ότι πέτυχε τον στόχο της πρώτης 8άδας και διατηρήθηκε στην ελίτ της ηπείρου.

Επόμενη αντίπαλος σήμερα στις 14:00 ώρα Ελλάδας η Κροατία, που έχασε 3-1 στον συναρπαστικό προημιτελικό με την Πορτογαλία. Η εθνική γυναικών συνέχισε νικηφόρα κι αυτό της χάρισε τουλάχιστον το εισιτήριο για το προσεχές Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού, όπου μειώνονται πια οι συμμετέχουσες χώρες!

Ξεπέρασε τη Σλοβακία με 3-2, αύριο στις 17:00 παίζει για τις θέσεις 25-26 με το Βέλγιο και πλέον νιώθει σίγουρη για την παρουσία στο Χάλμσταντ της Σουηδίας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ πονγκ: Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική Ανδρών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports