Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Εθνική Ανδρών

Πινγκ πονγκ: Στα προημιτελικά του Ευρωπα...

Επιβλήθηκε της Ρωσίας με 3-0

Για πολλοστή φορά σ’ ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η εθνική μας ομάδα των ανδρών κατάφερε να μπει στις 8 καλύτερες της ηπείρου. Επιβλήθηκε χθες της Ρωσίας με 3-0 και πήρε τη 2η προνομιούχο θέση από το 3ο γκρουπ της 1ης κατηγορίας (Championship Division).

Υλοποίησε τον βασικό της στόχο κι από δω και μπρος θα παλέψει για το καλύτερο πλασάρισμα. Επόμενη πρόκληση η είσοδος στην 4άδα και κατ’ επέκταση στα μετάλλια!

Θα έβρισκε βέβαια, νικήτρια άλλου ομίλου μπροστά της και της έλαχε η ισχυρή Γαλλία, αλλά η ποιότητά της και το βαρύ της όνομα δεν την ωθούν σε τίποτα άλλο παρά στο να τα δώσει όλα για να προχωρήσει στα ημιτελικά.

Η σπουδαία αναμέτρηση γίνεται στο τραπέζι 1, αρχίζει στις 20:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο από το laola1.tv.

Χθες στο φινάλε των γκρουπ ήταν αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με τον πρωινό αγώνα κόντρα στη Σουηδία και βέβαια εκμεταλλεύτηκε και τις ελλείψεις των Ρώσων.

Η εθνική γυναικών δεν τα κατάφερε στη δική της αποστολή. Είχε σαφώς την επιπλέον δυσκολία ότι στο βραδινό ματς με τη Σλοβενία κυνηγούσε και σκορ ώστε να ευνοηθεί σε τριπλή ισοβαθμία, αλλά μένει η στεναχώρια διότι δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στην 8άδα της 2ης κατηγορίας (Challenge Division) και τελικά έχασε με 3-2. Πλέον συνεχίζει για τις θέσεις 25-32 της διοργάνωσης και σήμερα στις 14:00 αντιμετωπίζει τη Δανία.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πινγκ πονγκ: Η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Σλοβενίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports