Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Στη 12η θέση της UEFA «σκαρφάλωσε» η Ελλάδα

Ποδόσφαιρο: Στη 12η θέση της UEFA «σκαρφ...

Μετά το διπλό της ΑΕΚ στη Ριέκα

Μόνη στην 12η θέση της κατάταξης στην UEFA, «έστειλε» η ΑΕΚ την Ελλάδα με την εκτός έδρας νίκη (1-2) που πανηγύρισε χθες βράδι στην Κροατία, απέναντι στην Ριέκα. Η χώρα μας έφτασε τους 27.000 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Αυστρία (26,850), που είχε μία ισοπαλία (1-1 η Σάλτσμπουργκ με την Γκιμαράες) και μία ήττα (5-1 η Αούστρια από την Μίλαν).

Μπροστά μας, στην 11η θέση βρίσκεται η Ολλανδία (εξακολουθεί με δύο ομάδες) με 28.549 βαθμούς, ενώ την Αυστρία ακολουθεί, στην 14η θέση, η Τσεχία (26.575), που συνεχίζει με τρεις ομάδες στην Ευρώπη.

Όπως είναι γνωστό ο πρωταθλητής της χώρας που βρίσκεται στην 12η θέση, θα ξεκινήσει την σεζόν 2019-20 από τα play-off του Champions League (με εξασφαλισμένη την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League, o δευτεραθλητής  θα αρχίσει από την β προκριματική φάση της κορυφαίας διοργάνωσης, ο Κυπελλούχος θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League, η τρίτη της βαθμολογίας θα ξεκινήσει από την 3η και η τέταρτη από την 2ο προκριματική φάση του Europa League.

Στην κορυφή παραμείνει η Ισπανία 91,855 (με 7 ομάδες), μπροστά από Αγγλία (64,462  με 7 ομάδες) και Γερμανία (63,998 με 6 ομάδες).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Η Ελλάδα 13η στην UEFA με βαθμούς...12ης


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports