Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Όλη η Παναχαϊκή μια αγκαλιά για τον πρωταθλητή πυγμάχο Δημήτρη Κώστα – Συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα της ομάδας – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Όλη η Παναχαϊκή μια αγκαλιά για τον πρωτ...

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του Νίκου Πλέα

Μεγάλη ανταπόκριση υπήρξε στο κάλεσμα του Νίκου Πλέα και των πυγμάχων του, αλλά και γενικότερα όλης της οικογένειας της Παναχαϊκής για την ενίσχυση του "κοκκινόμαυρου" πρωταθλητή Δημήτρη Κώστα. Ο νεαρός αθλητής είχε τροχαίο ατύχημα πριν ένα μήνα περίπου και η οικογένεια της Παναχαϊκής βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του για να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Ομάδα, φίλοι, αθλητές γονείς, Ερασιτεχνική, Παναχαϊκή Συμμαχία και φίλαθλοι βοήθησαν στην συγκέντρωση ενός αξιοσέβαστου ποσού, το οποίο στη συνέχεια ο Νίκος Πλέας με τους αθλητές του το παρέδωσαν στο Δημήτρη Κώστα και την οικογένειά του.

Ο έμπειρος κόουτς με ανάρτησή του στο facebook,  ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεά τους:

"Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ

Ομάδα, φίλοι, συναθλητές, γονείς όλοι μαζί στις δύσκολες στιγμές είμαστε μια ομάδα, μια παρέα που δεν ξεχνάει την δύναμη των πολλών την δύναμη της ομάδος και της παρέας μα πάνω απ όλα της ανθρωπιάς.

(Από την πλευρά μας το τμήμα πυγμάχιας της Παναχαικής θα ήθελε να σας ευχαριστήσει για το χαμόγελo αισιοδοξίας που δώσατε στον Δημήτρη και στην οικογενειά του!)

Επίσης όλους τους εκπροσώπους της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Γ.Ε, της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ
τον σύνδέσμο φιλάθλων της Παναχαϊκής
ΝΟRΤΕΝΟΣ, ΑΧΑΙΟΙ 3, ΝΑVΑΧΟ και Ε.Ο.Π".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports