Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού στην Καστοριά

Μπάσκετ: Φιλική νίκη του Παναθηναϊκού στ...

Οι "πράσινοι" επιβλήθηκαν της τοπικής ομάδας με 83-53

Τη νίκη με 83-53 επί της Καστοριάς, στο κλειστό του Άργους Ορεστικού, πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης (6/9), ο Παναθηναϊκός, σε αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα. Πρώτος σκόρερ των νταμπλούχων Ελλάδας αναδείχθηκε ο Μήτογλου με 18 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι επίσης... διψήφιοι Λοτζέσκι (13π.) και Γκάμπριελ (10π.).

Μετά το τέλος του αγώνα ο εκ των άμεσων συνεργατών του Τσάβι Πασκουάλ στην «πράσινη» τεχνική ηγεσία, Νίκος Παππάς, δήλωσε:

«Αυτό το φιλικό προετοιμασίας έγινε πιο πολύ για να αποφορτιστούν από την καθημερινότητα. Δεν είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα σε αυτή την εβδομάδα της προετοιμασίας που βρισκόμαστε.

Σκοπός είναι περισσότερο η ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης και να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε και συνεργασιών. Η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά θετική, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν διάθεση, δείχνουν ότι αφομοιώνουν γρήγορα τα πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση και από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε και για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα.

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και μέσα στην προπόνηση αλλά και με το κλίμα που δημιουργείται μεταξύ τους, αφού βλέπουμε ότι υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο και βοηθάει και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έχουν μείνει στην ομάδα. Υπάρχει ένας κορμός, ο οποίος προσπαθεί να εντάξει και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, τα οποία είναι κι αυτοί πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες».

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 51-24, 68-32, 83-53

Τους πόντους του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι: Όγκαστ 7, Καλαιτζάκης 8(1), Μποχωρίδης 3(1), Λοτζέσκι 13(3), Ρίβερς 4, Σίνγκλετον 9(1), Βουγιούκας 4, Γκάμπριελ 10(1), Μήτογλου 18(2), Ντένμον 7(1), Παπαντωνίου, Σακελλάριου.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Αναχώρησε για την Καστοριά ο Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports