Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: Επέστρεψε στην Πάτρα

Προμηθέας: Επέστρεψε στην Πάτρα

O προπονητής της ομάδας Μάκης Γιατράς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την σκληρή κι επίπονη δουλειά

Στη «βάση» του, την Πάτρα, επίστρεψέ ο Προμηθέας, καθώς ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο ης προετοιμασίας του στην Πορταριά. O προπονητής της ομάδας Μάκης Γιατράς είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την σκληρή κι επίπονη δουλειά, που έγινε στο Πήλιο και το πρώτο φιλικό-ξεμούδιασμα με τον Ερμή Αγιάς, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλους τους παίκτες του (πλην Λίποβι και Φαγιέ, που απουσιάζουν με τις Εθνικές τους) σε δράση και να δει στο παρκέ κάποια πράγματα που η ομάδα έχει δουλέψει στις προπονήσεις.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο πατρινός προπονητής ανέφερε: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση που έδειξαν όλα τα παιδιά. Όλοι οι παίκτες που ήρθαν στον Προμηθέα είναι καλοί χαρακτήρες και έχει δημιουργηθεί καλό κλίμα στην ομάδα».

Η πατρινή ομάδα επιστρέφει σε διπλές προπονήσεις -μετά το απαραίτητο χθεσινό ρεπό- και σιγά-σιγά θ’ αρχίσει να μπαίνει και σε αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς στα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα συμμετάσχει στα Μαυροσκούφεια (10-11/9), ενώ ακολουθούν τα φιλικά με Ολυμπιακό (14/9), Λαύριο (15/9) και η πρώτη εμφάνιση του Προμηθέα μπροστά στο κοινό του στο μεγάλο φιλικό με την Νταρουσάφακα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαρύ πένθος για τον προπονητή του Προμηθέα Πατρών Γιάννη Ελευθεριάδη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports