Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 20 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσες η επιτυχημένη Ισπανική ταινία «Αόρατος Επισκέπτης - Contratiempo»

Έρχεται 20 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσ...

Με τους Μάριο Κάσας, Μπάρμπαρα Λένι και Άνα Βάγενερ

Με ενδιαφέρον αναμένεται από τους σινεφίλ η ταινία «Αόρατος Επισκέπτης - Contratiempo» σε σκηνοθεσία και σενάριο Οριόλ Πάουλο.

Το φιλμ όπου πρωταγωνιστούν οι Μάριο Κάσας, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγενερ, Χοσέ Κορονάδο και Φρανθέσκ Ορέγια, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες, και πιθανόν και στην Πάτρα, στις 20 Ιουλίου 2017 σε διανομή από την Tanweer.

Τέσσερα χρόνια μετά το κριτικά αναγνωρισμένο θρίλερ μυστηρίου «El Cuerpo – Το σώμα» που είχε κερδίσει το ελληνικό κοινό, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Οριόλ Πάουλο επιστρέφει με τη νέα του ταινία, το αγωνιώδες θρίλερ «Αόρατος Επισκέπτης - Contratiempo».

Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της ερωμένης του, Λάουρα. Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πως βρέθηκε εκεί, αλλά και να βρει άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκότμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υποστηρίξει. Μέσα σε μία νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε όλους τους νόμους της λογικής .

Με περισσότερα από 500.000 εισιτήρια, η ταινία αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές του φετινού Ισπανικού box office.

Ο «Αόρατος Επισκέπτης» είναι ένα δικαστικό θρίλερ. Αντλεί έμπνευση από ταινίες που έχουν σχέση με δολοφονίες που συμβαίνουν σε κλειστά δωμάτια, είδος στο οποίο διέπρεψαν συγγραφείς όπως οι Edgar Allan Poe, Agatha Christie, John Dickson Carr, Sir Arthur Connan Doyle. Όμως η ταινία καταπιάνεται με πολλά περισσότερα από την απλή επίλυση ενός αινίγματος. Εξερευνά την ανθρώπινη φύση σε ακραίες καταστάσεις και επιδιώκει να καταδείξει τις καταστροφικές συνέπειες που μπορεί να έχουν κάποιες αποφάσεις, όταν λαμβάνονται υπό πίεση.

Δημιουργεί μία ασφυκτική ατμόσφαιρα και μας ταξιδεύει σ’  ένα κινηματογραφικό είδος - τις ταινίες μυστηρίου- που τα τελευταία χρόνια κινδυνεύει να επισκιαστεί από τις ταινίες τρόμου.

Ο «Αόρατος Επισκέπτης» προκαλεί τους ίδιους τους θεατές να ανασυνθέσουν την ιστορία και ν’ αναλύσουν σε βάθος τα γεγονότα προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Tanweer.

Διάρκεια: 106 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture