Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Έρχεται 6 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσες η Ιταλική κωμωδία «Τι όμορφη Μέρα Θεέ μου! – Che bella giornata»

Έρχεται 6 Ιουλίου στις ελληνικές αίθουσε...

Στην Ιταλία ξεπέρασε σε εισπράξεις και το "Avatar" του Τζέιμς Κάμερον

Στους Αθηναικούς κινηματογράφους βγαίνει την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, η Ιταλική κωμωδία με τίτλο «Τι όμορφη Μέρα Θεέ μου! – Che bella giornata» σε διανομή από την Σπέντζος Φιλμ και πιθανόν τις επόμενες εβδομάδες να την δούμε στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 97 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Gennaro Nunziante

Σενάριο: Gennaro Nunziante, Checco Zalone

Με τους:

Checco Zalone, Nabiha Akkari, Ivano Marescotti.

Όπως είδαμε, πρόκειται για τεράστια εμπορική επιτυχία στη γειτονική Ιταλία. Μάλιστα ξεπέρασε σε εισπράξεις το "Avatar" του Τζέιμς Κάμερον αλλά και το φιλμ «Life Is Beautiful - H Ζωή είναι ωραία» του Ρομπέρτο Μπενίνι, ως η πιο κερδοφόρα Ιταλική ταινία όλων των εποχών, σύμφωνα με την Wikipedia. Οι εισπράξεις στο box office του φιλμ  «Τι όμορφη Μέρα Θεέ μου! – Che bella giornata» ούτε λίγο ούτε πολύ έχουν φτάσει τα 42 εκατομμύρια ευρώ!

Περίληψη:

Το όνειρό του  Κέκο είναι να γίνει αστυνομικός, όμως   απορρίπτεται για τρίτη φορά από το σώμα. Με την μεσολάβηση ενός συγγενή του αναλαμβάνει τη φύλαξη του  περίφημου καθεδρικού Ναού του Μιλάνου. Ασφαλώς  δεν αργεί να κάνει την μία γκάφα μετά την άλλη αφού είναι το πλέον ακατάλληλο άτομο για αυτή την θέση. Η κατάσταση φτάνει στο αποκορύφωμα όταν ο Κέκο γνωρίζει και ερωτεύεται την όμορφη Φάρα, μία αδίστακτη γυναίκα που έχει σκοπό να ανατινάξει το μουσείο. Η Φάρα βρίσκει  το ιδανικό θύμα στο πρόσωπο του Κέκο και τον χρησιμοποιεί για να φέρει εις πέρας τα επικίνδυνα σχέδια της.

*Πρόκειται πάντως για ταινία του 2011-2012.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture