Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: Προετοιμασία στην Πάτρα για τις αθλήτριες της Εθνικής Βουλγαρίας

Πυγμαχία: Προετοιμασία στην Πάτρα για τι...

Για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στην Πάτρα βρίσκονται από χθες οι πρωταθλήτριες Ευρώπης νεανίδων της Εθνικής ομάδας Βουλγαρίας (Τοντόροβα Εμι-Μαρί χρυσό μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό και Άλσα Μεχμέδοβα χάλκινο) με τον προπονητή τους Τοντόροφ Βας. Η βουλγαρική αποστολή επέλεξε να πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας της και σπάρινγκ με τις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας Φωτεινή και Χρυσούλα Πλέα της Παναχαϊκής, στην προετοιμασία επίσης θα λάβει μέρος και η Μαυρομάτη Εβελίνα της Άμυνας Πατρών.

Η κοινή συνεργασία αποτελεί μέρος της ετοιμασίας των αθλητριών Πλέα Χρυσούλα, Τοντόροβα Εμι-Μαρί και Άλσα Μεχμέδοβα για το Πανευρωπαϊκό νεανίδων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Βουλγαρία (Σόφια) από 2-10 Ιουλίου , ενώ για την Πλέα Φωτεινή και Μαυρομάτη Εβελίνα είναι ευκαιρία να διατηρηθούν σε εγρήγορση για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Στόχος και των δυο ομοσπονδιακών προπονητών Νίκου Πλέα και Τοντόροφ  για τις αθλήτριες τους είναι μέσα στην εβδομάδα συνεργασίας να ανταλλάξουν τεχνικές-τακτικές μέσα από τα δυνατά sparring –προπόνησεις που θα ακολουθήσουν, ώστε με το πέρας της προετοιμασίας να έχουν βελτιώση την αγωνιστική απόδοση ανάλογη με τις απαιτήσεις του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πυγμαχία: "Έλαμψαν" στη Θεσσαλονίκη οι Βοxerinos

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports