Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Μάχες σε Λεωφόρο και Νέα Σμύρνη για τα πλέι οφ

Ποδόσφαιρο: Μάχες σε Λεωφόρο και Νέα Σμύ...

Του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα

Καθοριστική για την τελική έκβαση των πλέι οφ αναμένεται να αποδειχθεί η σημερινή 4η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που προπορεύονται στη βαθμολογία κι έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης θα έχουν δύσκολες εκτός έδρας αποστολές σε Νέα Σμύρνη (18:15) και «Απόστολος Νικολαΐδης» (20:30) αντίστοιχα

Από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει σημαντικότατο προβάδισμα για το «εισιτήριο» που οδηγεί στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ένωση στο «Απόστολος Νικολαΐδης» χωρίς τους Μπεργκ, Βιγιαφάνιες και Εμποκού και παίζει ίσως το τελετυταίο του χαρτί προκειμένου να αποφύγει να δώσει πιο νωρίς από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς στο Europa League (αρχές Ιουλίου).

Από την άλλη η ΑΕΚ με νίκη θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Αμφίρροπο αναμένεται και το ματς ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, με τους «κυανέρυθρους» να τα δίνουν όλα για τη νίκη που θα τους κρατήσει «ζωντανούς» στο «κυνήγι» της πρώτης θέσης και το «Δικέφαλο» να επιδιώκει το «διπλό» για να παραμείνει σε «θέση ισχύος» όσον αφορά την έξοδο στο Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Selfie παραμονής για Παναιγιάλειο

Πηγή: naftemporiki.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports