Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση με τους «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου
Ολοκληρώθηκε η «μαραθώνια» συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με τους τέσσερις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μετά το τέλος της οποίας ο υφυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για ένα καλύτερο αύριο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ο κ. Βασιλειάδης είπε ότι «Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα. Γίνεται μία προσπάθεια αποκατάστασης της επικοινωνίας στο πλαίσιο της εξεύρεσης λύσεων για την επόμενη μέρα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Συμφωνήσαμε ότι από κοινού θα προχωρήσουμε με βάση τις αρχές της ισονομίας, της νομιμότητας και της διαφάνειας. Με νέο κύκλο επαφών, τόσο με την ΠΔΕ όσο και με την ηγεσία της Σούπερ Λίγκας, θα προχωρήσουμε άμεσα προς την επαναφορά στην ομαλότητα.
Η φετινή χρονιά έχει πάει εξαιρετικά σε θέματα εντάσεων. Θέλουμε να τεθούν οι βάσεις για το μέλλον, ποιο θα είναι το πλαίσιο, και μετά να τεθούν οι συγκεκριμένοι κανόνες για όλους και έναντι όλων.
Πρέπει όλοι να βρούμε λύσεις και να προχωρήσουμε μπροστά. Δεν είναι ένας δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς οι διαφωνίες και οι διαφορετικές οπτικές υπάρχουν.
Οφείλουμε από την πλευρά μας να φτιάξουμε διαδικασίες και θεσμούς, πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, προς δικό του όφελος πρωτίστως».
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν τα διοικητικά στελέχη των ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, Γιάννης Βρέντζος, Χρήστος Παναγόπουλος, Μάκης Γκαγκάτσης και Μηνάς Λυσσάνδρου, αντίστοιχα.
Τη διοργανώτρια αρχή εκπροσωπούν ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνάντηση του Υφυπουργού αθλητισμού με τους τέσσερεις «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










