Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Φινάλε στη Γαλλία για την Εθνική ανδρών στο World League

Πόλο: Φινάλε στη Γαλλία για την Εθνική α...

Για την 6η αγωνιστική των προκριματικών

Η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις της στο φετινό World League, αντιμετωπίζοντας στο Νανσί τη Γαλλία, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Β΄ προκριματικού ομίλου. Η ελληνική ομάδα ισοβαθμεί στην κορυφή της κατάταξης με την Κροατία, υστερεί όμως στα μεταξύ τους παιχνίδια και οι «χρβάτσκι», που αναμένεται να νικήσουν στο Σίμπενικ την Ολλανδία, θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση.

Έτσι κι αλλιώς, ο Θοδωρής Βλάχος χρησιμοποίησε τη φετινή διοργάνωση ως μία ευκαιρία δοκιμών, δίνοντας παράλληλα «ανάσες» στους αρχηγούς της ομάδας, Χρήστο Αφρουδάκη και Μανώλη Μυλωνάκη, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν καθόλου στη σειρά των αγώνων.

Σε κάθε περίπτωση, οι «τρικολόρ» δεν αποτελούν ιδιαίτερα σοβαρό εμπόδιο για την εθνική, η οποία είχε νικήσει 16-7 στο ματς του πρώτου γύρου, στον Πειραιά.

Για το αυριανό παιχνίδι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει στη διάθεσή του τους Κώστα Φλέγκα, Στέφανο Γαλανόπουλο (τερματοφύλακες), Κώστα Γεννηδουνιά, Μάριο Καπότση, Στέλιο Αργυρόπουλο, Γιάννη Φουντούλη, Κώστα Γούβη, Κυριάκο Ποντικέα, Μανώλη Σολανάκη, Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, Άγγελο Βλαχόπουλο και Αλέξανδρο Γούνα.

Η αυριανή αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20:30 (ώρα Ελλάδας), με διαιτητές τον Σέρβο Ντάριο Μπαλάζεβιτς και τον Σλοβάκο Πέτερ Ράντιτς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Με τον Χριστόδουλο Κολόμβο η 13αδα της Εθνικής ανδρών για τη Γαλλία


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports