Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάντμιντον ΝΕΠ και Απολλώνιος

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάντμιντον ΝΕ...

Αναχωρούν σήμερα για το Σιδηρόκαστρο Σερρών

Αναχωρούν οι αθλητές της ΝΕΠ και του Απολλώνιου Πατρών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί 8-9 Απριλίου στο Σιδηρόκαστρο Σερρών. Από την Πάτρα θα συμμετέχουν οι Κτενάς Γιώργος, Αθανασόπουλος Κωστής, Δεληβοριά Χριστίνα, Μαντούκας Θεόδωρος και Μενεγάτος Άγγελος. Ο προπονητής τους Μπονέλης Γιώργος συνοδεύει την αποστολή.

Μετά τις επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων ανδρών γυναικών και παίδων κορασίδων οι προσδοκίες είναι ιδιαίτερα υψηλές. Όλοι οι αθλητές έχουν προσπαθήσει πολύ όλη την χρονιά και είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Το Πατρινό Μπάντμιντον έχει δείξει ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια με πολλούς αθλητές στις εθνικές ομάδες.

Την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε άλλη μια επιτυχία για την πόλη μας. Στην Λιβαδειά 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Μπάντμιντον. Από την Πάτρα συμμετείχαν οι Κτενάς Γιώργος και  Σωτηροπούλου Ελένη.

Οι αθλητές μας  κατάκτησαν την 2η θέση στο μεικτό αγώνισμα ανεβαίνοντας στο βάθρο. Η πολιτεία πριμοδοτεί την διάκριση αυτή με προσαύξηση 8% για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιτυχίες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπάντμιντον

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports