Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

ΝΒΑ: Εντυπωσιακός ο Αντετοκούνμπο στον Ελληνικό «εμφύλιο»

ΝΒΑ: Εντυπωσιακός ο Αντετοκούνμπο στον Ε...

Η Μπακς επικράτησαν με 116-98 των Κινγκς του Παπαγιάννη

Εντυπωσιακός, σ' ένα ακόμα αγώνα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βγήκε θριαμβευτής από τον ελληνικό «εμφύλιο» με τον Γιώργο Παπαγιάννη, οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη με 116-98 επί των Κινγκς μέσα στο Σακραμέντο. Μία επιτυχία που σπρώχνει ακόμα πιο κοντά στα play-offs, την ομάδα του Μιλγουόκι.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 32 πόντους (11/20 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 7/10 βολές), μάζεψε 13 ριμπάουντ, μοίρασε 6 ασίστ, είχε 2 κλεψίματα, έριξε και μια τάπα και δεν είχε ούτε ένα λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Ο Giannis δεν είχε απέναντι του σε αυτή την ελληνική μονομαχία τον Κώστα Κουφό (που ξεκουράστηκε), αλλά τον Γιώργο Παπαγιάννη, που πέτυχε 4 πόντους (2/9 δίποντα), μάζεψε 7 ριμπάουντ, έριξε 2 τάπες και έκανε 1 λάθος σε 23 λεπτά παρουσίας.

Οι Νάγκετς επικράτησαν 126-113 των Καβαλίερς στο Ντένβερ, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ στη νίκη της Οκλαχόμα επί της Φιλαδέλφεια με 122-97, παρουσίασε το 35 triple-double (18 πόντους, 11 ριμπάουντ και 14 ασίστ) σε 71 ματς φέτος, ενώ ο Αϊζάια Τόμας με 25 πόντους επέτρεψε στους Σέλτικς  να πανηγυρίσουν με 109-100 των Πέισερς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντετοκούνμπο: "Κάθε μέρα και καλύτερος"


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports