Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Δεύτερο ντεμπούτο Μορφέση στην εθνική απέναντι στην Ολλανδία

Πόλο: Δεύτερο ντεμπούτο Μορφέση στην εθν...

Στο πλαίσιο των προκριματικών του World League

Λιγότερο από ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του, ο Γιώργος Μορφέσης θα ξανακαθίσει αύριο στον πάγκο της εθνικής υδατοσφαίρισης των γυναικών, στο νέο ξεκίνημά του ως ομοσπονδιακός τεχνικός. Το δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα γίνει στην πόλη Νίφερνταλ, όπου η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει (21:00 ώρα Ελλάδας) την Ολλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αυτοσκοπό για την εθνική, η οποία πάντως, μετά τη νίκη του περασμένου μήνα επί της Ρωσίας, έχει κάποιες ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του θεσμού.

Η ελληνική ομάδα προπορεύεται στον όμιλο, έχοντας δώσει όμως και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της και έχοντας χάσει 7-5 (στα πέναλτι) από τις «οράνιε», το Νοέμβριο στον Πειραιά.

Αν οι διεθνείς καταφέρουν αύριο να πάρουν ρεβάνς στην Ολλανδία, η πρόκριση στα τελικά θα κριθεί στις 18 Απριλίου στο ματς με τη Ρωσία, στο μακρινό Αστραχάν.

Στην αποστολή, που αναχώρησε το μεσημέρι για την Ολλανδία, ο Γιώργος Μορφέσης συμπεριέλαβε τις Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαρία Πάτρα, Ιωάννα Χυδηριώτη, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος Μπενζαμίν Μερσιέ και ο Ούγγρος Ράιμουντ Φόντορ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Πρώτες κλήσεις του Μορφέση στην Εθνική γυναικών ενόψει Ολλανδίας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports