Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας VS Απόλλων Carna: Αγγελόπουλος, Βασιλείου, Δαρείος, Παπαγιαννόπουλος, Κανελλόπουλος κάνουν προβλέψεις για το ντέρμπι

Προμηθέας VS Απόλλων Carna: Αγγελόπουλος...
Λαλιώτη Αμαλία

Θεωρητικά ο Προμηθέας έχει την υπεροχή και ο Απόλλωνας Carna το επιπλέον κίνητρο

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Απόλλωνα Carna σήμερα στις 5 το απόγευμα στον "Τόφαλο" όπως είναι λογικό μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Πατρινών φιλάθλων. Ένας κρίσιμος αγώνας και για τις δύο τοπικές ομάδες στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην Α1 κατηγορία.

Πέντε σημαντικά πρόσωπα του πατραϊκού αθλητισμού, οι: Άρης Αγγελόπουλος, Νίκος Βασιλείου, Άκης Δαρείος, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος και Βασίλης Κανελλόπουλος κάνουν στο thebest.gr τις προβλέψεις τους για το σημερινό παιχνίδι.

Άρης Αγγελόπουλος (προπονητής ΕΑΠ): "Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι. Σαν ρόστερ και σύνολο θεωρώ ότι έχει προβάδισμα ο Προμηθέας, ωστόσο ο Απόλλωνας έχει ενισχυθεί και θα παλέψει για να πάρει τη νίκη".

Νίκος Βασιλείου (διεθνής παρατηρητής πόλο): "Θεωρώ ότι είναι υγιές να βρίσκονται δύο ομάδες του ίδιου αθλήματος στη μεγάλη κατηγορία και ειδικά του μπάσκετ, γιατί αυτό βοηθά και το άθλημα, αλλά και την πόλη μας. Θα ευχηθώ να κερδίσει ο καλύτερος του σημερινού αγώνα, αν και με βάση το ρόστερ ο Προμηθέας έχει την υπεροχή. Αλλά σίγουρα όλα θα παιχθούν εντός αγωνιστικού χώρου".

 

Άκης Δαρείος (προπονητής Ολυμπιάδας): "Μικρό προβάδισμα έχει ο Προμηθέας, αλλά τα τοπικά ντέρμπι είναι απρόβλεπτα και έχουν να κάνουν πολύ με την ψυχολογία. Και οι δύο χρειάζονται τους βαθμούς, αλλά αυτός που "καίγεται" είναι ο Απόλλωνας. Είναι δύσκολο να γίνουν σωστές προβλέψεις".

 

Γιάννης Παπαγιαννόπουλος (προπονητής Ακαδημίας των σπορ): "Αγωνιστικά ο Προμηθέας είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά βαθμολογικά ο Απόλλωνας έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς. Πιστεύω ότι αν δεν χαλαρώσουν οι γηπεδούχοι, ο Απόλλωνας έχει ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη".

 

Βασίλης Κανελλόπουλος (Παίκτης ΝΟΠ): "Ο Προμηθεάς έχει καλύτερη ομάδα και προπονητή, ενώ παίζει στην έδρα του. Οπότε αντικειμενικά έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει. Από την άλλη όμως θέλω να κερδίσει ο Απόλλωνας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports