Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: «Καταδικαστική» ισοπαλία για Ηρακλή και Βέροια στο «Καυτανζόγλειο»

Σουπερλίγκ: «Καταδικαστική» ισοπαλία για...

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Καυτανζογλείου μεταξύ του Ηρακλή και της Βέροιας για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και παρέμειναν έτσι στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με το μέλλον τους στη διοργάνωση να κρίνεται πλέον πολύ δύσκολο.

Το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Ηρακλή και Βέροια έμεινε στο 1-1. Ένα πολύ σημαντικό ματς, αφού και οι δύο ομάδες είναι χαμηλά στη βαθμολογία και ήθελαν το τρίποντο.

Αμφότερες είχαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά νικητής δεν υπήρξε. Η ομάδα της Ημαθίας διατήρησε το +5 από τον Γηραιό.

Για τους γηπεδούχους άνοιξε το σκορ στο 51΄ ο Στάμου, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 59΄ με τον Λινάρδο. Ο Ηρακλής έχει 8 βαθμούς και η Βέροια 13.

Οι Θεσσαλονικείς, παρότι μένει ακόμη δρόμος για το φινάλε της σεζόν, γνώριζαν πόσο μεγάλη σημασία είχε μια επικράτηση, αλλά η Βέροια έπαιξε συγκεντρωμένα και είχε τις ευκαιρίες να πάρει και το "διπλό".

Το αποτέλεσμα πάντως αφήνει περισσότερο ικανοποιημένη την ομάδα του Θωμά Γράφα, αφού παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ ο Γηραιός καθηλωμένος στην ουρά του πίνακα.

Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό παιχνίδι κατά το οποίο η Βέροια παίρνει αποτέλεσμα. Για τον Ηρακλή οι ισοπαλίες δεν είναι αρκετές για να επιτευχθεί η παραμονή.

Γκολ: 51' Στάμου - 59' Λινάρδος

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Χουάντερσον, Ρούσσος (72' Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Αγγελόπουλος. Μοντέιρο, Λεοζίνιο (82' Λουκίνας), Πασάς (69' Ηλιάδης), Περόνε.

ΒΕΡΟΙΑ (Θ. Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν, Ασίγκμπα, Καλί, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Τομάς (71' Κάλβο), Μπελαΐντ (46' Κάλβο), Λινάρδος, Σαρπόνγκ (86' Μελίσσης), Καπετάνος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Στις 25 Ιανουαρίου το Βέροια - Ηρακλής

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports