Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας παίζει "τελικό" με τον Κόροιβο

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας παίζει "τελικό...

Ο Προμηθέας έχει 4 νίκες σε 12 αγώνες

Με έναν "τελικό" ξεκινάει το 2017 για τον Προμηθέα. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου παίζει σήμερα (17.00) στο "Δ. Τόφαλος" με αντίπαλο τον Κόροιβο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής (τελευταίας του α΄ γύρου) της Basket League, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος.

Ο Προμηθέας μετράει, μέχρι στιγμής, 4 νίκες σε 12 αγώνες και έχει σαν στόχο να κλείσει το πρώτο μισό της σεζόν με το 5ο της φετινό ροζ φ.α., προκειμένου αφενός να ατενίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην Α1 και αφετέρου για να αποκτήσει αβαντάζ έναντι του Κόροιβου.

Η προετοιμασία του Προμηθέα ολοκληρώθηκε χθες, με τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα στη διάρκεια της εβδομάδας να «πονοκεφαλιάζουν» τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Συγκεκριμένα, ο Ζήσης Σαρικόπουλος δεν είναι ακόμη έτοιμος εξαιτίας του τραυματισμού του, ο Μοχάμεντ Φαγιέ υπολογίζεται μεν, όμως ακόμη βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο μετά τον τραυματισμό του, ο Μίσροσλαβ Τόντιτς είχε γαστρεντερίτιδα, οι Νίκος Πέττας και Κίκι Κλαρκ ένιωσαν μικροενοχλήσεις (ο πρώτος ταλαιπωρήθηκε και από γαστρεντερίτιδα), ενώ και ο Μακένζι Μουρ είχε πόνους στη μέση.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι ντεμπούτο με την φανέλα του Προμηθέα θα κάνει σήμερα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Αμερικανός γκαρντ «Λάκι» Τζόουνς, ο οποίος αντικατέστησε τον Λασάνα Κρόμα.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Καρακατσούνης (Βόλος), Β. Τσώνος (Αθήνα) και Ξεκινάκης (Ανατολικής Μακεδονίας). Κομισάριος ο Γ. Παπαπαδόπουλος.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Την στήριξη της μπασκετικής Πάτρας έχει ανάγκη ο Προμηθέας στον σημερινό «τελικό» με τον Κόροιβο. Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες της πατρινής ομάδας απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα στους φίλους του μπάσκετ να στηρίξουν τις προσπάθειες του Προμηθέα στο δρόμο για την κατάκτηση της 5ης φετινής του νίκης στην Basket League.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν, όπως πάντα, και μειωμένα εισιτήρια για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ. Τα εισιτήρια θα διατίθενται σήμερα το πρωί από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136-5ος όροφος) και μετά το μεσημέρι από τα εκδοτήρια έξω από το «Τόφαλος».

Παρακαλούνται οι πατρινοί φίλαθλοι να βρίσκονται στο «Τόφαλος» τουλάχιστον μια ώρα πριν από το τζάμπολ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη τα ακόλουθα παιχνίδια: ΑΕΚ - Άρης, Ρέθυμνο-Δόξα Λευκάδας, Λαύριο-Απόλλων Πατρών, Τρίκαλα-Κολοσσός Ρόδου. Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 17:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Πρώτη συνάντηση για Προμηθέα και Κόροιβο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports