Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ο ΝΟΠ κατέκτησε το 7ο Διεθνές τουρνουά Εφήβων «Α. Χριστόπουλος»

Πόλο: Ο ΝΟΠ κατέκτησε το 7ο Διεθνές τουρ...

Τα «δελφίνια» επικράτησαν στον τελικό του Εθνικού με 4-3 στα πέναλτι (8-8 κ.α.)

Καρδιές έσπασαν στον τελικό του 7ου Διεθνούς τουρνουά Εφήβων «Α. Χριστόπουλος» που ολοκληρώθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» της Πάτρας. Η ομάδα του ΝΟ Πατρών επικράτησε του Εθνικού με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι (κανονική διάρκεια 8-8) και πανηγύρισε το τρόπαιο.

Το παιχνίδι ήταν ανατρεπτικό με τον ΝΟΠ να μπαίνει δυνατά από την αρχή του αγώνα, αφού προηγήθηκε με 3-0, ενώ έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 6-2. Κι εκεί που όλα έδειχναν μια άνετη επικράτηση για την αχαϊκή ομάδα οι Πειραιώτες αντεπιτέθηκαν!

Στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου μείωσαν σε 6-5, ενώ στην αρχή του τελευταίου «έβαλαν φωτιά» στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 6-6.

Oι Πατρινοί πήραν εκ νέου προβάδισμα με 8-6, χάρη σε δύο γκολ σε παίκτη παραπάνω των Πασσά και Κρίκη, όμως ο Εθνικός δεν το έβαλε κάτω και απάντησε με το ίδιο νόμισμα με δύο γκολ στο τελευταίο λεπτό!

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι, εκεί όπου ο τερματοφύλακας Αθανασόπουλος του ΝΟΠ πραγματοποίησε δύο αποκρούσεις και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Εθνικός είχε 2/4 στον παραπάνω, ενώ ο ΝΟΠ είχε 4/8.

Οχτάλεπτα: 3-1, 3-1, 0-3, 2-3

ΝΟ Πατρών: Αθανασόπουλος, Τάτσιος Αρ. 1, Σπυράτος, Καλογερόπουλος, Τάτσιος Γ., Τσίστας, Γουργουλέτης, Μπρακατσέλος, Πασσάς 2, Αλαφάκης, Ανδρικόπουλος 1, Κρίκης 4, Καραλής, Κοκμοτός, Κουρβελάς

Εθνικός: Ματθαίου, Κουρμελές, Ξυλούρης 1, Γέμελος 1, Καλαφάτης, Στραβάκος 3, Ζαβιτσάνος, Μπίζιος, Παπαδομανωλάκης, Μοσκοφίδης 1, Νανόπουλος, Μαραγκός, Κυπραίος, Δεσιώτης, Σπετσιώτης 2

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Δοκιμές για τα μικρά "δελφίνια"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports