Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Τρίτη νίκη για την Ακαδημία των σπορ

Χάντμπολ: Τρίτη νίκη για την Ακαδημία των σπορ

Επί του Πανιωνίου

Με την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες επέστρεψε από την Αθήνα, η Ακαδημία των Σπορ,  επικρατώντας, στο κλειστό της Κυψέλης του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. με σκορ  23-26. Άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα για την ομάδα του Γάννη Παπαγιαννόπουλου.

Οι παίκτες της πατρινής ομάδος έχασαν την συγκέντρωση τους και παράλληλα εκνευρίστηκαν από τα σφυρίγματα του ενός διαιτητή, ο οποίος φάνηκε πολύ άπειρος για αγώνες ντέρμπι, αλλά στο τέλος χάριν της εμπειρίας τους κατάφεραν και διατήρησαν την διαφορά ασφαλείας των τριών γκολ  και παράλληλα πήραν και τους δύο βαθμούς της νίκης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να πάρουν μια διαφορά στο σκορ υπέρ τους, αλλά στο δεύτερο 15λεπτο του α΄ ημιχρόνου υπέπεσαν σε λάθη, που τα εκμεταλλεύτηκαν με εύκολα γκολ οι φιλοξενούμενοι.

Οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν στο β΄ ημίχρονο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, δεν τα κατάφεραν  και οι Πατρινοί πήραν την νίκη βαδίζοντας  πλέον αήττητοι  στο ερχόμενο ντέρμπι κορυφής του Σαββάτου στο Κουκούλι με αντίπαλο τον άλλον διεκδικητή της πρώτης θέσης, τον ΒΑΟ Λουτρακίου.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ κ. Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει:" Συνειδητά έχω επιλέξει να ακολουθώ την ομάδα και στους εκτός έδρας αγώνες για να έχω ιδία άποψη. Κατά το παρελθόν έχουμε δώσει έγγραφα συγχαρητήρια σε διαιτησία αγώνα μας που έχουμε ηττηθεί μάλιστα.

Δεν επιδιώκουμε καμία  "εύνοια " και ούτε την επιζητούμαι. Θέλουμε όμως όλοι να σέβονται την προσπάθεια μας ως Πάτρα, διότι η πόλη μας με τα πρωταθλήματα και κύπελλα Ελλάδος που έχει κατακτήσει, έχει την δικιά της θέση στον ιστορικό    χάρτη του αθλήματος. Κ

άνουμε μια τελευταία προσπάθεια διατήρησης του αθλήματος την πόλη μας   έχοντας κρατήσει 4 αθλητές με εμπειρία στον χώρο και τους υπόλοιπους από 16-19 ετών ως επί τον πλείστον.

Μαζί με τις υποδομές μας, τους φιλάθλους μας και τους υποστηρικτές – χορηγούς μας, έχουμε μακροπρόθεσμα σχέδια  για το άθλημα έως το ψηλότερο σκαλί. Κάνω ανοικτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε υπεύθυνο της ομοσπονδίας να παρευρεθεί στο  ερχόμενο ντέρμπυ του  Σαββάτου στο Κουκούλι να διαπιστώσει τα παραπάνω στην γιορτή που θα παρουσιάσουμε".

Ο έφορος της ομάδος κ. Κώστας Διαμαντόπουλος δήλωσε: "Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Πανιωνίου για την φιλοξενία της ομάδος μας στην αναμέτρηση. Η εμπειρία των παικτών μας ήταν αυτή που μας έδωσε την νίκη, αντιμετωπίζοντας την γηπεδούχο ομάδα που ξέραμε ότι έπαιζε το τελευταίο της χαρτί  για την υπόθεση του τίτλου. Μπορεί ο διαιτητής της αναμέτρησης να μας εκνεύρισε, μας ακύρωσε κανονικότατα γκολ, δεχτήκαμε αναίτια αποβολές και παραβάσεις βημάτων, αλλά όποτε χρειάστηκε τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα στα δύσκολα και αποδράσαμε με την νίκη, πραγματοποιώντας το 3Χ3. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους και στους παίκτες μας".

Τα 5λεπτα: 1-0, 5-3, 8-5, 9-7, 10-12, 12-14 (ημ.), 14-15, 16-18, 19-20, 21-22, 22-24, 23-26.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ (Γ. Παπαγιαννόπουλος – Ε. Αραβαντινού): Γεωργίου 8, Κωνσταντινίδης , Μακρυδάκης , Δ. Βύρλος , Μαρκάτος 4 , Μάρκοβιτς 4, Λαμπρόπουλος, Α. Παπαγιαννόπουλος 6, Παπαλέξης, Χαραλαμπάκης, Παπανικολάου, Χαμαλίδης 2, Καλούδης, Μήλας 2, Γαλάντες, Ε. Βύρλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάντμπολ: Με το "δεξί" η Ακαδημία των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports