Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ BLOGGERS ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ PANDORA THN TΡΙΤΗ

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ BLOGGERS...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tα κοσμήματα μας φέρνουν πιο κοντά

Όχι απλά εγκαίνια, αλλά ένα λαμπερό πάρτι με επώνυμες, γοητευτικές παρουσίες εξ Αθηνών θα είναι το opening του Pandora Concept Store αυτή την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 6.30 το βράδυ. Με τη γνωστή και πάντα κομψή Σταματίνα Τσιμτσιλή ως παρουσιάστρια του event, πλαισιωμένη από τρεις ακόμα κυρίες της tv, τις Εύη Φραγκάκη, Τζένη Μελιτά, Ιλένια Ουίλιαμς και τις ονομαστές fashion bloggers Αννούσα Μελά, Έλενα Γαλύφα, Λαβίνια Σταθάκη, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, θα γνωρίσουμε άπαντες τον σαγηνευτικό κόσμο κοσμημάτων Pandora, μέσα από τις αναγνωρίσιμες πρέσβειρες του brand.

 

Οι guest stars και style experts από την πρωτεύουσα, έρχονται για να αναδείξουν επάνω τους τα κοσμήματα και να δώσουν συμβουλές μόδας. Επιπλέον, αναμένεται live ραδιοφωνικό show από τον Kiss Fm Πάτρας, μουσικές επιλογές της αγαπημένης dj και ραδιοφωνικής παραγωγού Λιάνας Μαστάθη, κεράσματα και εκπλήξεις. Μάλιστα, ειδικά για την ημέρα των εγκαινίων, η Pandora ετοίμασε μία μοναδική προσφορά: με την αγορά οποιουδήποτε κοσμήματος αξίας 59 ευρώ και άνω, θα προσφέρει το αγαπημένο σας βραχιόλι στη μισή τιμή, αλλά και voucher έκπτωσης 10% για επόμενη αγορά.

 

Θυμίζουμε πως το κατάστημα Pandora της Πάτρας βρίσκεται σε «στρατηγικό» εμπορικό σημείο: στη γωνία Αγίου Ανδρέου και Αγίου Νικολάου, ακριβώς πάνω από το παλιό λιμάνι και την πλατεία Τριών Συμμάχων και στην αρχή του περίφημου, ιστορικού πεζόδρομου-περατζάδας της πόλης όπου συνωστίζονται πια όλοι οι μεγάλοι shopping πολυεθνικοί κολοσσοί.

To brand  ιδρύθηκε το 1982, εδρεύει στην Κοπεγχάγη της Δανίας και δημιουργεί μοντέρνα και μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας, από μασίφ ασήμι 925o και χρυσό 14k σε συνδυασμό με πολύτιμους λίθους. Τυχερά σύμβολα, δαχτυλίδια, μενταγιόν, σκουλαρίκια από διαφορετικές συλλογές βασίζονται σε υλικά προερχόμενα από αξιόπιστες και ελεγμένες πηγές περιβαλλοντικά υπεύθυνες. Τα κοσμήματα Pandora διατίθενται σε πάνω από 100 χώρες και εντυπωσιάζουν με το design και τις προσιτές τους τιμές. Στην Ελλάδα και την Κύπρο διαθέτουν πάνω από 100 σημεία πώλησης, με 14 Concept Stores σε επτά μεγάλες ελληνικές πόλεις. Η Πάτρα απέκτησε πολύ πρόσφατα το πρώτο ομώνυμο κατάστημα την ίδια περίοδο με την Καλαμάτα και τη Μύκονο.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Στο πάρτι των εγκαινίων έχουν προσκληθεί πολλές πατρινές κυρίες που αγαπούν τη μόδα με οργανωτικό πνεύμα τη Λουκία Σιμονοβίκη. Είναι ασυζητητί η κατάλληλη εποχή να περιεργαστούν την γιορτινή, χριστουγεννιάτικη σειρά Pandora που διαμηνύει πως έχει το «τέλειο δώρο» για μας τις γυναίκες, αλλά και όλες τις άλλες συλλογές. Θα τρελαθείτε π.χ. με τη σειρά αγάπης Rose με τα φιογκάκια, τις καρδούλες, τις μπαλίτσες και τα φύλλα από ροζ χρυσό και αστραφτερή ζιρκονία, τη σειρά Essence με τις ασημένιες σφαίρες που λαμποκοπούν, τα loackets-μενταγιόν αναμνηστικών συμβόλων αλλά και τα νέα κοσμήματα με μπλε κρύσταλο και murano.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View