Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Θρίαμβος τον Τρικάλων απέναντι στον ΠΑΟΚ

Α1 μπάσκετ: Θρίαμβος τον Τρικάλων απέναν...

Οδυνηρή ήττα για τον δικέφαλο με 84-73 στην Θεσσαλική πόλη

Ο ΠΑΟΚ πήγε με...ύφος στα Τρίκαλα και το πλήρωσε με οδυνηρή ήττα (84-73). Θρίαμβος των Θεσσαλών που έπαιξαν εξαιρετικά, κολακεύει η διαφορά τον Δικέφαλο του Βορρά.

Από τα πρώτα λεπτά ήταν εμφανές πως η άμυνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν στο καλύτερο βράδυ της. Η άνεση με την οποία σκόραραν οι γηπεδούχοι ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με την αδυναμία των φιλοξενούμενων να κάνουν τις αμυντικές περιστροφές, κάτι που τους δημιούργησε επίσης πρόβλημα στην επίθεση.

Μόλις τα Τρίκαλα βρήκαν λίγο πρόσφορο έδαφος, δεν άργησε να "πατήσουν το γκάζι" και να φτάσουν στο +15 (43-28 στο 17'07''), που τους έδινε σαφές προβάδισμα για τη νίκη, αλλά και καλύτερη ψυχολογία.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη μπορεί να μην είχε την ίδια άνεση στην επίθεση μέχρι την ανάπαυλα, αλλά με την άμυνα να είναι πάντα "εκεί", κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια ούσα στο +11 (45-34).

Από την άλλη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έμοιαζαν ως ένα σημείο να είναι... εθισμένοι στο περιφερειακό σουτ. Μόνο που αυτό δεν τους έβγαινε σε καλό, αφού δεν ήταν συνεπείς στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Τα Τρίκαλα, από μέρους τους, είχαν τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος έβλεπε το αντίπαλο καλάθι σαν βαρέλι, για να ηγηθεί της προσπάθειας που έφερε την ομάδα του στο +15 (61-46) με την ολοκλήρωση της γ' περιόδου.

Κι αν ο ΠΑΟΚ έδειξε ικανός για την ανατροπή, μειώνοντας το σκορ στους εννιά (67-58 στο 33'42''), ένα δίλεπτο αρκούσε για να επιστρέψουν τα Τρίκαλα ως απόλυτοι άρχοντες του αγώνα.

Οι παίκτες των γηπεδούχων βρήκαν πάλι το χέρι τους από τα 6μ75, με αποτέλεσμα να "εκτοξεύσουν" τη διαφορά στο +18 (79-61 στο 35'41''), που ουσιαστικά έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα "διπλού" για τον "δικέφαλο".

Εν τέλει, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη πήρε τη δεύτερη νίκη της στη Stoiximan.gr Basket League (84-73), παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό δίποντο στην προσπάθεια που κάνει για αποφυγή του υποβιβασμού.

Όσο για τον ΠΑΟΚ; Η τέταρτη σερί ήττα (σε Ελλάδα και Ευρώπη) επιτείνει τον προβληματισμό στο "στρατόπεδο" του "δικεφάλου".

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 45-34, 61-46, 84-73.

Τρίκαλα Aries (Καστρίτης): Κάφεϊ 7, Μπιρούτα 13 (11 ριμπ., 7 ασ.), Τσαγκαράκης 14 (4), Μπάρλοου 9 (3), Χότον 2, Μανωλόπουλος 23 (7/10 τρίπ.), Λίποβι 8 (5 ριμπ., 5 ασ.), Άτιτς 6, Πουλιανίτης, Καλλές 2, Βαρυτιμιάδης.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 9 (1), Κόνιαρης 7 (1), Τέιλορ, Γλυνιαδάκης 4, Σάιμπερτ 16 (3), Τσόχλας 3 (0/6 τρίπ.), Μιλιένοβιτς 8 (0/4 τρίπ.), Καραμανώλης, Καμάρας, Μπράιαντ 14 (1/7 τρίπ.), Κλάντον 12.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Συνέχεια στο εντός έδρας σερί για τον Κολοσσό απέναντι στην Λευκάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports