Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή επιστρέφει πανηγυρικά στην Αγυιά - Δωρεάν οι γυναίκες στο γήπεδο

Ποδόσφαιρο: Η Παναχαϊκή επιστρέφει πανηγ...

Κοινές δράσεις με το σύλλογο "Save an Angel Patras"

Η Παναχαϊκή ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αγυιά για το παιχνίδι με το Λουτράκι και όλοι στο "κοκκινόμαυρο" στρατόπεδο θέλουν αυτή η επιστροφή να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.. Στόχος της Παναχαϊκής Συμμαχίας είναι να φέρει τις οικογένειες στο γήπεδο και φαίνεται ότι η αρχή που έγινε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο θα συνεχιστεί στην Αγυιά.

Έτσι λοιπόν όπως ανακοίνωσε ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης οι γυναίκες και τα παιδιά έως δώδεκα ετών θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με το "Save an Angel Patras" όπου θα πραγματοποιηθούν κοινές δράσεις ξεκινώντας από δεντροφύτευση.

Όπως ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης: "Είχαμε πει ότι θα επιστρέψουμε 6 Νοεμβρίου στην Αγυιά και τα καταφέραμε. Κάναμε ότι μπορούμε για να παίξουμε εκεί και έχουν γίνει κάποια έργα όχι κάτι φοβερό, αλλά για να υπάρχουν ανθρώπινες συνθήκες για γυναίκες και παιδιά, όπως είχαμε υποσχεθεί. Πρέπει να ξέρουμε ότι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να γίνει όσο μπορούμε καλύτερο.

Τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα συνεχίζουν να μπαίνουν δωρεάν, Όπως και οι γυναίκες θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο, γιατί είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε ένα γήπεδο γεμάτο.

Προσωπικά θα ήθελα το γήπεδο γεμάτο και ας έμπαιναν όλοι δωρεάν, αλλά δεν βάζω εγώ τα χρήματα στην ομάδα και αυτοί που τα βάζουν θέλουν να έχουν και κάποια έσοδα όπως καταλαβαίνεται.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και κάποιους ανθρώπους γιατί εκτός τους Κουνάβη, Μαρλαφέκα , Λαμπρόπουλο, Χρυσανθακόπουλο και Λαϊνιώτη, υπάρχουν και οι Βασίλης Κεφαλάς, Γιάννης Κοντοθεόδωρος, Νίκος Πιλαβας, Κωνστανίνος Βασιλόπουλος, Χρήστος Μιχαλάκος, Διονύσης Πλέσσας, Αλέξανδρος Βασιλάτος, Αναστάσιος Κρομμύδας που δίνουν την μάχη τους καθημερινά για να βοηθήσουν την ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια.

Θέλω να σας πω ότι είχα πει σε προηγούμενη συνάντησή μας, προσπαθούμε σιγά - σιγά να το υλοποιήσουμε ξεκινώντας από την Κυριακή με ένα γεμάτο γήπεδο, αν είναι δυνατό.

Εκεί θα δούμε αν έχουμε κάνει λάθη και αν θα πρέπει να αλλάξουμε πολιτική στη συνέχεια μετά το παιχνίδι με το Λουτράκι. Εύχομαι να πάμε όλα καλά στη συνέχεια γιατί γίνεται καθημερινός αγώνας".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Μάντυ Αποστολοπούλου από το σύλλογο "Save an Angel Patras": “Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση της Παναχαϊκής που βρίσκομαι εδώ σήμερα. Η ιστορική αυτή ομάδα άπλωσε το χέρι σε εμάς, σε μία προσπάθεια που ξεκινήσαμε 27 γυναίκες της πόλης μας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Έχουμε συναποφασίσει να κάνουμε κοινές δράσεις και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα κάνουμε μία συμβολική δεντροφύτευση, ενώ θέλω να ευχαριστήσω και να ευχηθώ μία καλή χρονιά. Και βέβαια καλώ όλα τα μέλη του συλλόγου μας, για  να είμαστε στο γήπεδο την Κυριακή. Είναι μία προσπάθεια της Παναχαϊκής Συμμαχίας, όπου ο κόσμος έχει αγκαλιάσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναχαϊκή: ένα σύμβολο της Πάτρας που αποκτά πάλι λάμψη - Ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports