Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Δυναμικά ξεκίνησε στο ελληνικό boxoffice ο "Doctor Strαnge" - Πολλοί θεατές και στην Πάτρα

Δυναμικά ξεκίνησε στο ελληνικό boxoffice...

Ατύχησε το "Inferno" στα Αμερικάνικα ταμεία

Ο «Doctor Strange» της Marvel με τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στον κεντρικό ρόλο του νευροχειρουργού που μετά από ένα τρομερό ατύχημα, βλέπει τα χέρια του να τρέμουν, και αναζητώντας «θεραπεία» κάπου στο Νεπάλ θα μεταβληθεί σε σούπερ ήρωα με ικανότητα να βγαίνει έξω από το σώμα του και να κινείται σε παράλληλα σύμπαντα, τα πήγε αρκετά καλά στο ντεμπούτο του σε κοντά 33 αγορές ανά το εξωτερικό, ανάμεσα τους και η Ελλάδα.

Στη χώρα μας η κόμικ υπερπαραγωγή (ο 93χρονος δημιουργός του κόμικ Stan Lee κάνει και μία σύντομη γκεστ εμφάνιση) σε συνολικά 124 αίθουσες πανελλαδικά (προβάλλεται και τρισδιάστατη)  ξεπέρασε τα 58.000 εισιτήρια, το 4ήμερο 27-30/10/2016, σύμφωνα με στοιχεία από το flix.gr.

Στην Πάτρα, στα Στερ σίνεμας όπου παίζεται το εντυπωσιακό φιλμ που ωστόσο σεναριακά χάνει πολύ την όποια ουσία του προς το τέλος, αλλά κερδίζει τα βλέμματα χάρη στα οπτικά εφέ όπως της αναδίπλωσης των δρόμων και των ψηλών κτιρίων της Νέας Υόρκης, που θα πάνε σίγουρα για Όσκαρ, η ταινία τράβηξε επίσης το νεανικό κοινό και πολλοί παρέμειναν να δουν και όλους τους τίτλους τέλους μιας και συμπεριλαμβάνονται 2 bonus σκηνές, η μία με τον Thor!

Την μεγαλύτερη επιτυχία την έκανε στη Νότιο Κορέα με 18 εκατομμύρια δολάρια άνοιγμα ο «Doctor Strange» (διανομή στην Ελλάδα από την Feelgood) ενώ άλλα 11 εκατομμύρια μάζεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στις ΗΠΑ η ταινία όπου παίζουν και οι Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Τίλντα Σουίντον, Μπέντζαμιν Μπρατ και Τσιουέτελ Ετζιοφόρ, θα βγει την ερχόμενη Παρασκευή 4 Νοεμβρίου σε κοντά 3.800 οθόνες.

Στο μεταξύ παρά την μεγάλη επιτυχία της σε πολλές χώρες του εξωτερικού όπου προβάλλεται (στην Ελλάδα ήδη κοντεύει τα 210.000 εισιτήρια σε 3 εβδομάδες) το «Inferno» του Ρον Χάουαρντ με τον Τομ Χανκς που έχει φτάσει τα 132 εκατομμύρια δολάρια διεθνώς, ξεκίνησε μέτρια στις ΗΠΑ προς απογοήτευση πολλών. Το άνοιγμα της ταινίας στις ΗΠΑ το περασμένο τριήμερο 28-30/10 ήταν μόλις στα 15 εκατομμύρια δολάρια, πολύ πιο κάτω από τα 77 που είχε κάνει στο ξεκίνημα του ο «Κώδικας Ντα Βίντσι» το 2006.

*Τέλος λόγω τετραημέρου της 28ης Οκτωβρίου στην Ελλάδα και στην Πάτρα, καλά κινήθηκαν και οι παιδικές - οικογενειακές ταινίες με τους "Πελαργούς" και το "Pete's Dragon - Ο Πιτ & ο Δράκος του" της Ντίσνει σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λόουερι να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ 27/10 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο DOCTOR STRANGE ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ

EΦΘΑΣΕ "Ο ΠΙΤ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ" ΤΗΣ DISNEY ΣΕ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΙΓΙΟ

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟ "INFERNO" ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture