Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιτυχίες για τον αδερφό και τον πατέρα της Άννας Κορακακάκη στους αγώνες πυροβόλων όπλων του Βόλου

Επιτυχίες για τον αδερφό και τον πατέρα ...

Ο γιος Διονύσης, κέρδισε τον πατέρα, Τάσο και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Ο Διονύσης και ο Τάσος Κορακάκης κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στο ελεύθερο πιστόλι στους αγώνες πυροβόλων όπλων που διεξήχθησαν στο Βόλο.

Αγώνες πυροβόλων όπλων, με τον χαρακτήρα Κυπέλλου ΣΚΟΕ, διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο ΕΑΚ Βόλου. Κυρίαρχο έρεισμα των αγώνων ήταν η πρόκριση για τη συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στις επερχόμενες Διεθνείς διοργανώσεις.

Την κυριαρχία τους στα αγωνίσματα με πυροβόλο πιστόλι, επιβεβαίωσαν χθες (16/10) οι σκοπευτές της οικογένειας Κορακάκη (ΣΟ Ωρίων).

Το πρώτο του μετάλλιο σε αγώνες επιλέκτων (κατηγορία ανδρών) πήρε ο Διονύσης Κορακάκης. Μετά από αποχή 1.5 έτου λόγω πανελλαδικών εξετάσεων, ο αδελφός της Άννας Κορακάκη, βρέθηκε στην κορυφή στο πυροβόλο πιστόλι 50 μέτρων στο πλαίσιο των αγώνων πρόκρισης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΣΚΟΕ στο σκοπευτήριο ΕΑΚ Νέας Δημητριάδος Βόλου.

Η βαθμολογία των δύο ημερών ήταν 1072/1200 (532-540) για τον Διονύση Κορακάκη, ενώ την δεύτερη θέση με 1066/1200 (537-529) πήρε ο πατέρας και προπονητής του, Τάσος Κορακάκης.

Οι επί μέρους επιδόσεις του καθενός οδήγησαν τον Διονύση Κορακάκη στην κορυφή του βάθρου (1072) και τον Τάσο Κορακάκη στην δεύτερη θέση(1066).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασταμάτητη η Άννα Κορακάκη!-Παγκόσμιο ρεκόρ στα 10 μέτρα αεροβόλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports