Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Moto GP: Πολ ποζίσιον στο φινάλε για τον Βαλεντίνο Ρόσι στην Ιαπωνία

Moto GP: Πολ ποζίσιον στο φινάλε για τον...

Ακολούθησαν οι Μαρκ Μαρκέζ και Χόρχε Λορένθο

O Ιταλός πολυπρωταθλητής, Βαλεντίνο Ρόσι, πήρε την pole στο Μοντέγκι. Ακολούθησαν οι Μαρκ Μαρκέζ και Χόρχε Λορένθο, που συμπλήρωσαν την πρώτη σειρά του γκριντ.

Όλα έδειχναν ότι η pole position θα πήγαινε στον Μαρκ Μάρκεζ στις κατατακτήριες δοκιμές της Ιαπωνίας, όμως ο Βαλεντίνο Ρόσι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Ο «Γιατρός» έκανε έναν εκπληκτικό χρόνο προς το τέλος της διαδικασίας, ο Μάρκεζ γλιστρούσε και δεν μπορούσε να βελτιώσει τον χρόνο του, με τον VR46 να παίρνει την pole όντας μάλιστα και ο μοναδικός που... έσπασε το 1:44.0!

Έτσι, ο Ισπανός έμεινε δεύτερος, με τον Χόρχε Λορένθο να μην μπορεί να πιάσει τον χρόνο του ομόσταυλού του και να εκκινεί τον αυριανό αγώνα από την τρίτη θέση.

Από εκεί και πέρα, ακολούθησαν οι Αντρέα Ντοβιζιόζο, Καλ Κράτσλοου (είχε και πτώση στην τελευταία του προσπάθεια), Αλέιξ Εσπαργκαρό, Μάβερικ Βινιάλες, Έκτορ Μπαρμπέρα, Πολ Εσπαργκαρό, με τον Ντανίλο Πετρούτσι να συμπληρώνει την πρώτη δεκάδα. Τέλος, οι Αλβάρο Μπαουτίστα, Σκοτ Ρέντινγκ ήταν οι δύο που προκρίθηκαν από το Q1 στο Q2.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Moto GP: Έγραψε ιστορία ο Λορένθο στις κατατακτήριες του Μιζάνο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports