Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1: Ιστορική νίκη για την Δόξα Λευκάδας στην πρώτη της συμμετοχή

Α1: Ιστορική νίκη για την Δόξα Λευκάδας ...

Οι νησιώτες επικράτησαν του ΠΑΟΚ με 84-78

Θύμα της πρώτης μεγάλης έκπληξης στη Basket League έπεσε ο ΠΑΟΚ! Η Δόξα Λευκάδας που μπήκε από το… παράθυρο στο πρωτάθλημα σόκαρε τον «δικέφαλο του Βορρά» επικρατώντας 84-78.

Οι μεγάλοι παίκτες πετυχαίνουν μεγάλα σουτ. Και ο Δημήτρης Τσαλδάρης είναι μεγάλος παίκτης, κάτι που απέδειξε για ακόμα μία φορά.

Ο 36χρονος γκαρντ ήταν αυτός που με ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ τρίποντο έκανε το σκορ 81-78 με 21 δευτερόλεπτα να μένουν για την λήξη του αγώνα, "κόβοντας τα πόδια" του ΠΑΟΚ, που είχε επιστρέψει από το -15 και έμοιαζε να φτάνει κοντά σε μία νίκη που δεν την άξιζε βάσει απόδοσης.

Θα μπορούσε να την πάρει όμως και θα το όφειλε αυτό στη μυθική εμφάνιση του Απόλλωνα Τσόχλα (19 πόντοι), που κράτησε μόνος του την ομάδα του στο παιχνίδι όσο η Δόξα Λευκάδας "βομβάρδιζε" από την περιφέρεια.

Δεν μπόρεσε όμως τελικά να ανατρέψει εντελώς τα δεδομένα, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει μια ντροπιαστική ήττα, λίγες μόλις ημέρες μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, όταν τον κοίταξε στα μάτια για 35 λεπτά.

Κι αν ο "Δικέφαλος του Βορρά" χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία τις απουσίες των Μαργαρίτη, Μιλιένοβιτς, το γεγονός ότι αντιμετώπισε μία ομάδα που οι παίκτες της βρίσκονται μαζί μόλις μερικές εβδομάδες αφαιρεί γρήγορα αυτό το ελαφρυντικό.

Τα δεκάλεπτα: 30-21, 45-38, 62-54, 84-78

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Χ.Μαρκόπουλος): Σκοτ 16 (3/4 τρ., 5 ρ. 5 ασ.), Μπασάμπε 9 (8 ριμπάουντ.), Ντόμπλας 3, Τσαλδάρης 4 (1), Ουέλς 25 (3/3 τρίποντα, 7 ριμπάουντ), Δεμερτζής, Γεωργάκης 6, Ταπούτος 10 (1), Ρόμπινσον 11 (3)

ΠΑΟΚ (Σ. Μαρκόπουλος): Χρυσικόπουλος 12, Γλυνιαδάκης 12, Σάιμπερτ, Μπράιαντ 13, Πέινερς 11 (1), Κόνιαρης, Τσόχλας 19(3), Τέιλορ 1, Κλάντον 10

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δόξα Λευκάδας, 14η ομάδα της Basket League

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports